Plaatjes BlackBerry Rome en Hamburg verschijnen online

Plaatjes BlackBerry Rome en Hamburg verschijnen online

BlackBerry

De BlackBerry Priv is een vreemde device op verschillende vlakken en een heel groot succes is deze eerste Androiddevice van BlackBerry niet geworden. In Amerika is het toestel inmiddels met flinke korting aan te schaffen, maar hier is dat nog niet het geval. Dit jaar gaan we nog twee nieuwe midrange-devices zien van de Canadese fabrikant, beide voorzien van Android.

Details over de devices kwamen al eerder naar buiten en zo weten we dat één van de smartphones weer voorzien wordt van een fysiek toetsenbord, terwijl de andere alleen een touchscreen aan boord heeft. Van beide devices zijn nu meerdere plaatjes opgedoken en van de 'BlackBerry Hamburg' is ook een foto verschenen, dat is de variant zonder fysiek toetsenbord.

Bij de Hamburg zien we dat de powerbutton aan de linkerkant van het toestel aanwezig is, terwijl de volumeknoppen aan de rechterkant te vinden zijn. Het apparaat is 146mm hoog en heeft een breedte van 78mm, maar over de dikte of gewicht werd niks genoemd. Onder het scherm is een grote speakergrill te zien en ook zien we het vernieuwde BlackBerry-logo en een frontcam.

De Rome krijgt een fysiek toetsenbord, maar het is niet helemaal duidelijk of dit een uitschuifbare variant wordt of net als bij bijvoorbeeld de BlackBerry Q10 altijd onder het scherm aanwezig is. Als we de nieuwe plaatjes moeten geloven is dat laatste wel het geval en daarmee is de vormfactor toch anders dan bij de Priv. De toestellen moeten volgens de bron nog in het tweede kwartaal van dit jaar uitgebracht worden en eerder werd er al genoemd dat we moeten denken aan een prijs van zo'n $ 400.

Bron: 51 BlackBerry

Lees meer over:
BlackBerry

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties