Pixel Watch krijgt update: eigenlijk alleen bugfixes

Pixel Watch krijgt update: eigenlijk alleen bugfixes

Laura Jenny

door Laura Jenny

De Pixel Watch heeft een update gekregen. Lezer Marcel tipte ons dat in de nacht van donderdag op vrijdag de Pixel Watch-update van 5 juni beschikbaar is gekomen in Nederland. Het is geen enorm spannende update: er worden geen nieuwe functies toegevoegd of aanpassingen gedaan, maar toch is het wel de moeite waard om de update zo spoedig mogelijk te downloaden.

Juni-update voor de Pixel Watch

De update komt namelijk met een heleboel beveiligingsverbeteringen, waardoor je je Pixel Watch veiliger maakt als je de update snel downloadt. De updates van Google verschijnen vaak de eerste maandag van de maand, maar omdat ze niet in een keer uitrollen naar iedereen, wachten wij er vaak nog een paar dagen op. Zo ook met deze juni-update, die zorgt dat er allerlei bugs uit de weg worden geruimd.

De software-update heet RWDC.230605.004 en als je wil checken of je de update nog moet binnenhalen, dan kun je naar Instellingen -> Systeem -> Systeemupdates gaan om het te controleren. Google zegt dat de uitrol van deze update een week in beslag neemt en afhankelijk is van je provider en apparaat, maar het lijkt erop dat de update nu in Nederland uit is.

In het security bulletin van Google kun je lezen welke problemen er zoal mee worden opgelost. Het zijn vooral dingen die te maken hebben met bufferen en de admin-priviliges, maar nogmaals: geen spannende nieuwe dingen, alleen het gladstrijken van foutjes in de huidige software.

Pixel Watch krijgt update: eigenlijk alleen bugfixes

Gerelateerde artikelen

Pixel Watch

Heb je nog geen Pixel Watch? Wij zijn er gematigd enthousiast over: “Soms slaat het de bal raak en op bepaalde vlakken scoort de Pixel Watch minder goed. Het sterkste aspect van dit horloge is zijn handige interface en navigatie samen met kwalitatieve scherm en het personaliseren van wijzerplaten. Google maakt daarmee echt indruk en het toont veel potentieel voor volgende generaties. Wat een 'dealbreaker' kan zijn voor gebruikers is het kleine formaat, de slechte accuduur en de sportfuncties die diepgang missen en extra geld kosten.“

Heb jij de update al binnen op je Pixel Watch? Laat het ons weten in de reacties.

  • Uitstekende bediening en interface
  • Goede schermkwaliteit
  • Slechte accuduur
  • Te klein voor deel van de gebruikers
Bekijk meer specificaties

Dank voor de tip, Marcel!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk