'Android 10 voor Pixel-telefoons rolt op 3 september uit'

'Android 10 voor Pixel-telefoons rolt op 3 september uit'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Android 10 voor Pixeltelefoons

Vorige week heeft Google de nieuwe naam voor de nieuwe Androidversie bekend gemaakt: Android 10. Deze Androidversie zal in de komende weken officieel worden aangekondigd zodat we eindelijk weten welke nieuwe mogelijkheden deze software met zich mee zal brengen.

De exacte datum van aankondiging is nog altijd niet bekend maar een aantal medewerkers van het support-forum van Google geven meer duidelijkheid. Dat meldt PhoneArena. Naar aanleiding van een vraag antwoordt de medewerker dat Android Q (nu Android 10) vanaf 3 september wordt uitgerold. Android 10 zal dan ook op die dag worden aangekondigd. Het is overigens wel vreemd dat er eerst wordt gesproken over Android 10 en vervolgens over Android Q. Het antwoord heeft het ook niet specifiek over Pixel-telefoons maar over 'de telefoons'.

Android 10 voor Pixel-telefoons

Als het antwoord van deze helpdeskmedewerker klopt, dan kunnen de Pixel 2, de Pixel 2 XL, de Pixel 3, de Pixel 3 XL, de Pixel 3a en de Pixel 3a XL de update meteen verwachten. Volgens PhoneArena zal ook de eerste generatie Pixel-telefoons de update naar Android 10 ontvangen, ondanks dat ze maar twee jaar versie-updates krijgen.

Android 10 voor andere telefoons

Natuurlijk zijn er vele Android-telefoon-bezitters die niet kunnen wachten totdat Android 10 op hun telefoon binnenkomt. Mensen die een Nokia-telefoon hebben, kunnen vanaf het vierde kwartaal van dit jaar op een update rekenen. Samsung is ook al aan het testen, aangezien de Samsung Galaxy S10 met Android 10 al is opgedoken.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk