Pixel-telefoons ontvangen eindelijk Pixel Feature Drops van maart, dit is nieuw

Pixel-telefoons ontvangen eindelijk Pixel Feature Drops van maart, dit is nieuw

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Eindelijk! Daar zijn dan de beveiligingsupdate van maart en de Pixel Feature Drops van maart voor Pixel-telefoons. We bespreken in dit artikel alle nieuwe functies.

Google Pixel-telefoons krijgen Pixel Feature Drops

Na een behoorlijke vertraging krijgen Pixel-telefoons nu eindelijk de beveiligingsupdate van maart binnen. Deze update komt ook met Pixel Feature Drops. Nieuwe functies en verbeteringen dus!

Gerelateerde artikelen

Google heeft een verbeterde versie van Nachtzicht uitgebracht voor de Google Pixel 6 en 6 Pro. Die optie werd geïntroduceerd op de Google Pixel 7 en 7 Pro. Google zegt dat ze dit voor elkaar hebben gekregen dankzij nieuwe algoritmen die worden aangestuurd door de Google Tensor-chip.

Hierdoor kun je met je Pixel 6 of Pixel 6 Pro nu ook sneller foto's bij weinig licht maken. Zo kun je momenten vastleggen, zelfs als ze niet perfect belicht zijn.

Pixel-telefoons ontvangen eindelijk Pixel Feature Drops van maart, dit is nieuw

Magic Eraser is nu beschikbaar op alle Pixel-telefoons. Je vindt deze functie in de Google Foto's-app. Dat geldt ook voor Health Connect. Dat is een app die je sport- en gezondheidsgegevens synchroniseert op al je apps en apparaten.

Google maakt eindelijk goed gebruik van de ingebouwde ultra-wideband-technologie in de Pixel 7 Pro en Pixel 6 Pro. De Pixel Feature Drop van maart maakt namelijk ondersteuning voor digitale autosleutels mogelijk. Je Pixel Pro-telefoon fungeert dus als een digitale autosleutel. Zodra alles is ingesteld, hoef je alleen maar naar je auto toe te lopen en de deur wordt automatisch geopend. Je moet hier wel een "bepaalde BMW-auto uit 2022 of later" voor hebben. Heb je een BMW die hiermee werkt, dan kan je de update "in de komende weken" verwachten.

Heb je ooit een timer op het ene apparaat ingesteld en zou je deze op een ander apparaat willen zien? Dat kan! Als je nu een timer instelt op je compatibele Nest-apparaat, laat de At a Glance-widget het aftellen ook zien op je Pixel-telefoon. Je krijgt zelfs een pushmelding op je telefoon wanneer de timer afgaat, zodat je deze kunt uitschakelen of snel nog een minuut kunt toevoegen.

Google rolt eindelijk valdetectie uit naar zijn Pixel Watch. Hierdoor kan de Pixel Watch een mogelijke lifesaver zijn als je tijdens het wandelen of mountainbiken valt.

Pixel-telefoons ontvangen eindelijk Pixel Feature Drops van maart, dit is nieuw

Nog meer nieuwe functies

  • Fast Pair is nu beschikbaar op bepaalde Chromebooks, dus je kunt je Pixel Buds of Bluetooth 4-hoofdtelefoons met Fast Pair supersnel automatisch detecteren en koppelen aan je Chromebook.
  • Je kunt nu twee e-simkaarten gebruiken met Dual SIM Dual Standby op de Pixel 7 en 7 Pro.
  • Er zijn nieuwe emoji-combinaties beschikbaar in de Emoji Kitchen in Gboard.
  • Geen lange menu-opties meer doorlopen als je een bedrijf belt? Met Direct My Call op de Pixel 4a en nieuwere Pixels, zie je de menu-opties van tevoren, zodat je nog sneller bij de juiste extensie komt. (alleen in de VS)

Welke Pixel krijgt wat?

Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwe feature drops per Pixel-telefoon. Een aantal van deze functies zijn helaas niet in Nederland en België beschikbaar zoals Hold For Me.

Heb jij de derde beveiligingsupdate van 2023 al binnen op je Pixel-telefoon? Wat vind je van de Pixel Feature Drops? Laat het ons weten in de reacties.

Pixel-telefoons ontvangen eindelijk Pixel Feature Drops van maart, dit is nieuw

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk