Pixel 8 Pro-eigenaren melden problemen met bobbels onder het glas

Pixel 8 Pro-eigenaren melden problemen met bobbels onder het glas

Laura Jenny

door Laura Jenny

Sommige schermen van Pixel 8 Pro lijken niet goed te zijn gemaakt. Er circuleren op het internet steeds meer meldingen van mensen die aangeven dat hun gloednieuwe smartphone wat pokdalig aanvoelt. Er zouden bobbels onder het glas ontstaan.

Pixel 8 Pro bobbels

Het lijkt erop dat iets zodanig duwt tegen het scherm, dat er ronde bobbels ontstaan in het vrij zachte materiaal. Het scherm is gelukkig voorzien van Gorilla Glass Victus 2, waardoor de bobbels niet echt voelbaar zijn, maar het lijkt erop dat wat er onder het scherm zit niet helemaal plat is en daardoor problemen veroorzaakt. Uit elkaar halen (doe dat vooral niet zelf) lijkt aan te tonen dat er inderdaad wat ongelijke onderdelen onder het scherm liggen die voor problemen kunnen zorgen.

Het 6,7 inch OLED-scherm van de Google-telefoon lijkt geen problemen te vertonen qua werkzaamheid. Je ziet de bobbels ook niet heel erg: alleen als je bij bepaald licht naar het apparaat kijkt. Het is ook niet helemaal duidelijk of het nu vooral later ontstaat of het er stiekem al inzit. In het laatste geval zou er ook een probleem kunnen zitten bij de fabriek waardoor de bobbels ontstaan.

Verlengde garantie?

De bobbels zitten onder andere om de camera heen, maar lijken ook willekeurig over het scherm verdeeld te zijn. Op zich zijn ze niet heel storend, maar mensen zijn wel bang dat dit het begin is van iets wat wel daadwerkelijk een dealbreaker kan worden voor de Pixel 8 Pro. Er zijn inmiddels al tientallen meldingen online te vinden en het is maar de vraag wat er nu moet gebeuren.

Gerelateerde artikelen

Het ziet er niet heel fraai uit, maar meestal valt het niet echt op. Google zou de garantie specifiek voor dit probleem alleen kunnen verlengen. Op die manier hoef je je niet al te veel zorgen te maken dat het probleem misschien erger wordt, omdat je dan nog binnen die garantie zou vallen.

Google heeft er nog niet op gereageerd, dus het is afwachten of en met welke verklaring het komt.

Google Pixel 8 Pro kopen
Google Pixel 8 Pro kopen
Google Pixel 8 Pro kopen

Google Pixel 8 Pro kopen

Het paradepaardje van deze serie is de Pixel 8 Pro. Dit toestel heefgt een scherm van 6,7 inch OLED. Het werkgeheugen is 12 GB groot. De interne opslag is naar keuze 128 GB, 256 GB of 1 TB groot. Met dit toestel maak je gebruik van alle functies die met AI te maken hebben. Van Magic Eraser van details op je foto's tot het verwijderen van geluid uit je opnames.

€ 1099

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk