Pixel 7a verschijnt in hands-on video's: bekijk de eerste indrukken

Pixel 7a verschijnt in hands-on video's: bekijk de eerste indrukken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Pixel 7a is nog niet aangekondigd, maar de video's die nu op YouTube te vinden zijn, laten niets meer aan de verbeelding over. Bekijk ze hier op Androidworld voordat ze offline gehaald worden.

Pixel 7a te zien in video

Het is YouTuber munchy die op de een of andere manier de Pixel 7a al in zijn bezit heeft. In de video hieronder vertelt hij over zijn eerste indrukken met de middenklasser. Hij geeft ook details vrij over specificaties van de telefoon zoals een 6,1 inch FHD+ 90Hz OLED-scherm, de Tensor G2-processor, 8 GB RAM en een 4.300 mAh-accu inclusief ondersteuning voor draadloos opladen.

De YouTuber merkt ook op dat de schermranden van de Pixel 7a groter zijn dan die van de Pixel 6a. Hij vindt de kwaliteit van de foto's van de hoofdcamera en de ultragrookhoekcamera geweldig en benoemt ook de mogelijkheid om 4K-video's op te nemen met de selfiecamera. De goedkopere Pixel komt daarentegen zonder de Cinematisch- en Meedraaien bij actie-modus van de Pixel 7 (Pro).

Daar blijft het niet bij want PKBReviews deelt ook een video op YouTube. Daarin halen ze de Pixel 7a uit elkaar om te zien wat er allemaal in zit (en hoe makkelijk hij te repareren is). Net als zijn voorganger is de Pixel 7a eenvoudig te repareren als je het scherm eraf haalt. Daarentegen zit de usb c-poort vast aan de printplaat, dus dat onderdeel kan je alleen vervangen in combinatie met de printplaat.

Al met al valt er voor Google op 10 mei niet veel meer te onthullen over de Pixel 7a, behalve de prijs en beschikbaarheid. Al verwacht ik dat deze informatie in de komende dagen ook wel naar boven komt drijven.

Wat vind jij van de Pixel 7a tot nu toe? Wat mag de hardware-upgrade voor de middenklasser volgens jou gaan kosten? Laat het ons weten in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk