Pixel 7 te koop op eBay en mysterieuze Pixel-variant op komst

Pixel 7 te koop op eBay en mysterieuze Pixel-variant op komst

Een prototype van de Pixel 7 stond een tijdlang op eBay te koop. De foto's die van de telefoon zijn gemaakt, zijn ook door een ander Pixel 7-prototype gemaakt. Daarnaast lijkt Google ook aan een andere mysterieuze high-end telefoon te werken.

Pixel 7 op eBay

Google is niet erg goed in het bewaren van geheimen als het om zijn smartphones gaat, dat was al langer bekend. Uitgebreide reviews van Pixel-toestellen verschijnen telkens al een maand voor de lancering online. Dit keer stond een Pixel 7-prototype een tijdje te koop op de veilingsite eBay, dat ontdekte een gebruiker van Reddit.

Het prototype van de Pixel 7 heeft een zwarte tint en het ziet er precies uit zoals in de teasers die Google alvast heeft getoond. Bij het prototype horen ook foto's die vermoedelijk zijn gemaakt met een ander prototypetoestel: een Pixel 7 Pro dat lijkt zo op basis van de reflectie in een van de afbeeldingen. De verkoop is intussen gestopt zonder dat het prototype werd verkocht.

Met de Pixel 7-serie bouwt Google verder op het design van de vorige generatie, maar de nieuwe telefoons krijgen een meer verfijnd camera-eiland dat van gerecycleerd aluminium is gemaakt. Daarnaast weten we van de keynote op de Google I/O 2022-conferentie dat de Pixel 7 en pixel 7 Pro werken op een nieuwe generatie van Googles Tensor-processor.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Pixel 7 te koop op eBay en mysterieuze Pixel-variant op komst

De Pixel 7 op eBay

Mysterieuze Pixel

Verder is er meer Pixel-nieuws, want 9To5Google meldt dat Google werkt aan een andere high-end telefoon naast de Pixel 7 en de Pixel 7 Pro. Dat blijkt uit gelekte schermspecificaties. Naast de codenamen C10 en P10 die respectievelijk met de Pixel 7-toestellen worden geassocieerd is er ook een scherm gelekt dat bedoeld is voor een toestel met de naam 'G10'.

Opvallend is dat het schermpaneel precies dezelfde specificaties heeft als het scherm van de huidige Pixel 6 Pro. Het is een AMOLED-paneel met een 120Hz verversingsnelheid en een resolutie van 3.120 x 1.440 pixels. Ook de afmetingen van 155 x 71 mm komen overeen. Het scherm wordt geproduceerd door de Chinese fabrikant BOE en niet door Samsung, dat de schermen maakt voor de Pixel 7-toestellen.

Wat denk jij: heeft Google nog plannen voor een extra Pixel-telefoon? Zo'n verrassing is misschien wel welkom als de vouwbare Pixel-smartphone dit jaar niet zou verschijnen. En zou jij een Pixel 7-prototype kopen als je de kans kreeg? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De populairste artikelen over de Pixel 7
Google Pixel 7
6,3 inch - px

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties