Pixel 6a en Pixel Watch: kleuren en opslagvarianten gelekt bij provider

Pixel 6a en Pixel Watch: kleuren en opslagvarianten gelekt bij provider

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Pixel 6a en de Pixel Watch zijn ontdekt in het backend van een provider in de Verenigde Staten. Als gevolg weten we nu in welke kleuren en opslagvarianten zowel de smartwatch als de telefoon verschijnt. Beide apparaten komen in drie kleuren.

Pixel Watch en Pixel 6a

Al jarenlang verschijnt er op regelmatige basis weleens een verdwaald gerucht over een eerste smartwatch van Google-makelij. Maar dit jaar ziet het er echt naar uit dat de Pixel Watch er komt. In december vorig jaar lekten al de eerste renders en wijzerplaten van het horloge en volgens andere informatie in januari zal de Pixel Watch samen met de Pixel 6a op de markt komen. De Pixel 6a is een voordeligere variant van de Pixel 6-serie van Google.

De Pixel Watch en de Pixel 6a zijn nu gelekt in het backend van provider in de Verenigde Staten, dat weet Android Police. Naar beide producten wordt verwezen met de bekende codenamen die Google gebruikt: 'Bluejay' voor de Pixel 6a en 'Rohan' voor de Pixel Watch.

We krijgen helaas geen renders te zien, maar we komen wel te weten dat de Pixel 6a zal verschijnen in de kleuren: zwart, wit en groen. Volgens de informatie van de provider zullen alle telefoons verschijnen met 128 GB opslag. Over de Pixel Watch is bekend geraakt dat hij verschijnt in een zwarte, grijze en gouden tint en het is ook opvallend dat hij komt met een stevige 32 GB opslag. Dat is het dubbele van de opslag die Samsung gebruikt in zijn Galaxy Watch 4.

Pixel 6a-renders die eerder zijn gelekt

Pixel 6a-renders die eerder zijn gelekt

Lancering in mei?

Voorlopig ontbreekt er nog heel wat informatie over de Pixel Watch en Pixel 6a. Van die laatste zijn al wel renders opgedoken en ook de specificaties met betrekking tot de camera en chipset zijn bekend. In mei houdt Google zijn jaarlijkse Google I/O-evenement en mogelijk zal het bedrijf dan van de gelegenheid gebruikmaken om de Pixel Watch en Pixel 6a voor te stellen.

Kijk jij ernaar uit om de eerste smartwatch van Google te zien en wat denk je van een goedkopere Pixel-telefoon met de krachtige Tensor-chipset? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Google? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk