Pixel 6-reclames: Magic Eraser en Live Translate in de spotlight

Pixel 6-reclames: Magic Eraser en Live Translate in de spotlight

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

De nieuwe Pixel 6-telefoons worden over een paar dagen aangekondigd, dus hoogste tijd voor de laatste lekken. In twee gelekte commercials zien we aandacht voor de Magic Eraser en Live Translation.

In de commercials, die is gedeeld door Twitteraar _Snoopytech_, zijn niet alleen die twee nieuwe opties te zien, maar ook een homescreen vol met Material You-widgets. Je ziet bovendien de analoge klok-stijlen Numeral en Scallop. Daarnaast is een Now Playing-widget te zien voor YouTube Music.

Tensor-chip

In de commercials voor de gloednieuwe smartphones die Google volgende week aankondigt is ook meer aandacht voor de Tensor-chip, die Google voor het eerst in de Pixel-telefoons introduceert. Die moet het immers allemaal gaan doen qua rekenkracht.

Die rekenkracht is nodig, want er komen veel nieuwe mogelijkheden naar Google Pixel. Denk aan de Magic Eraser waarmee je foto’s kunt bewerken in Google Foto’s. In de reclame is te zien dat de kunstmatige intelligentie vraagt of je ‘afleiding’ wil verwijderen. Denk aan objecten in de foto die de aandacht wegtrekken van het hoofdonderwerp in het kiekje.

Pixel 6-reclames: Magic Eraser en Live Translate in de spotlight

Live Translate

Een andere optie die Google duidelijk extra aandacht wil geven, dat is Live Translate. Hiermee kun je in de Google Messages-app en via Google Lens teksten direct vertalen. Zo kun je op vakantie makkelijker en sneller een gesprek voeren met iemand die geen Nederland spreekt. Het bijzondere is dat je dat ook kunt doen in landen waar je data-abonnement je in de steek laat. Live Translate werkt namelijk ook offline.

In de advertentie is ook aandacht voor de beveiligingshub, die helemaal is ingericht om je telefoon veilig te houden. Zo zorgt het dat niemand zomaar bij je wachtwoorden kan en dat je digitale leven privé blijft. Eén van de slogans van Pixel 6 is dan ook “For All You Are” (voor alles wat je bent).

Gerelateerde artikelen

Google Pixel 6 aankondiging

Het is in de commercials niet duidelijk of het verschil tussen Google Pixel 6 en Google Pixel 6 Pro heel groot is, maar voor een commercial is dat wel logisch. In de aankondiging van de smartphones op 19 oktober verwachten we dat Google juist wel dat verschil onder een vergrootglas legt.

En jij, ga jij kijken naar de aankondiging van de nieuwe smartphones van Google? Laat het achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk