Alle nieuwe Pixel 4-lekken tonen kleine schermranden en drie camera's op de achterkant

Alle nieuwe Pixel 4-lekken tonen kleine schermranden en drie camera's op de achterkant

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4-lekken

De Pixel 4 is massaal gelekt in nieuwe renders en metalen mock-ups die door accessoiremakers worden gebruikt. In een video van de bekende Youtuber Lewis Hilsenteger, beter bekend als Unbox Therapy, zagen we de modellen die de Pixel 4 en de Pixel 4 XL voorstellen.

De man stelt dat de telefoon traditionele schermranden krijgt in plaats van een notch. Google zou kiezen voor geavanceerde gezichtsherkenning met vijf sensors in de bovenste schermrand. De Youtuber verwacht dat het bedrijf kiest voor een DOT Projector een IR-scanner en een ToF-camera net als bij de Mate 20 Pro van Huawei. Dat laatste werd ook al bevestigd door OnLeaks.

Beelden van de Pixel 4

Mock-ups die Unbox Therapy in handen kreeg

iPhone-design?

Volgens Hilsenteger krijgen de toestellen ook niet langer een vingerafdrukscanner op de achterkant. Google zou wel draadloos opladen en Active Edge-functionaliteit behouden. Als we de achterkant van de modellen bekijken dan stellen we vast dat Google kiest voor een camera-eiland zoals we al eerder zagen bij de Mate 20 Pro, maar dan niet in het midden geplaatst. Wie eerder al lekken heeft gezien over de nieuwe iPhone 11, zal opmerken dat ook Apple precies hetzelfde van plan is met het ontwerp van zijn telefoons.

Gelekte renders van OnLeaks

Er bestaat nog wel discussie over de camera-opstelling van Google. De renders bovenaan dit artikel die door geruchtenverspreider Evan Blass zijn gedeeld, tonen drie camera's op de achterkant, maar de meeste andere bronnen waaronder Lewis Hilsenteger verwachten twee camera's. De Pixel 4 zou ook zijn stereo-speaker aan weerszijden van het scherm verliezen, en de telefoon krijgt daarentegen speakers aan beide kanten van de usb-c poort.

Specificaties

We verwachten verder dat de Pixel 4 zal werken met de Snapdragon 855 van Qualcomm en het toestel zal dit keer kunnen rekenen op een genereuze portie werkgeheugen, namelijk 6 GB. Android 10 Q zal daarnaast op de telefoons draaien samen met de nieuwe generatie Google Assistent. De toestellen zullen mogelijk weer onthuld worden op een nieuw Made by Google-evenement in oktober.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk