Pixel 3a XL ligt al in de schappen bij Amerikaanse winkel

Pixel 3a XL ligt al in de schappen bij Amerikaanse winkel

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Pixel 3a XL

Nog een paar dagen en dan kunnen we de lancering van de Pixel 3a-serie verwachten. We zullen dan exact weten hoe de smartphones eruit zien, welke specificaties ze hebben en wat ze precies gaan kosten. Tot die tijd regent het lekken en weten we eigenlijk alles al over deze nieuwe midrange telefoons van Google. We hebben namelijk niet alleen afbeeldingen en renders gezien, de verpakking en de prijs van de Pixels zijn ook al gelekt.

Als kers op de taart is de Pixel 3a XL in de schappen van Best Buy in Springfield, Ohio gesignaleerd. Android Police heeft hier foto's van in handen gekregen. Het toestel ligt hier gewoon tussen een aantal andere telefoons in de schappen en kan dus gewoon in het winkelmandje gelegd worden om bij de kassa af te rekenen. Dat terwijl het toestel nog niet eens aangekondigd is.

Foto van de Pixel 3a XL bij Best Buy

De details op de verpakking brengen geen nieuwe details naar buiten. We weten al dat de Pixel 3a XL een 6 inch fullHD-scherm krijgt. De Pixel 3a wordt uitgerust met een 5,6 inch-scherm. Beide worden vermoedelijk uitgerust met een 12 MP camera aan de achterkant, de 8 MP selfie-camera, een 3,5 mm hoofdtelefooningang en Active Edge, de knijpfunctie waarmee je functies kunt activeren. Verder wordt er gesproken over een Snapdragon 670- en Snapdragon 710-chipset, 4 GB RAM en 64 GB opslag en een 3.000 mAh-accu. Het opslaggeheugen wordt op de foto hieronder bevestigd.

Foto van de Pixel 3a XL bij Best Buy

Nu we bijna alles weten over de Pixel 3a-serie, is het wachten op de aankondiging van het stel op Googles I/O-conferentie op 7 mei. Dan zal er een einde komen aan alle geruchten omtrent de GooglePixel 3a en 3a XL.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk