Vreemde bug toont tweede notch op de Pixel 3 XL (Huh?)

Vreemde bug toont tweede notch op de Pixel 3 XL (Huh?)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Pixel 3 XL heeft een tweede notch

Uit de uitkomst van onze AW Poll is gebleken dat lang niet iedereen gecharmeerd van een inkeping. Maar liefst 48,8% vindt de notch helemaal niks en zal nooit zo'n smartphone kopen. De notch van de Google Pixel 3 XL is ook een veelbesproken onderwerp en dat komt omdat het formaat ervan aanzienlijk is, vergeleken bij de concurrentie. Alsof één zo'n grote notch nog niet genoeg is...

De Pixel 3 XL kampt nu met een wel heel vreemde bug zo blijkt uit meerdere foto's die op Reddit zijn gepost. Het nieuwe vlaggenschip van Google toont in sommige gevallen een tweede notch op de zijkant van het scherm.

Pixel 3 XL met tweede notch

Foto: Reddit

Pixel 3 XL met tweede notch

Foto: Reddit

Pixel 3 XL met tweede notch

Foto: Twitter

Het lijkt er op dat schermrotatie de oorzaak van de vreemde bug is. Deze functie draait de notch wellicht onbedoeld mee als het toestel gekanteld wordt. De Pixel 3 XL opstarten lost het probleem gelukkig direct op. Dit euvel heeft te maken met de software en dat betekent dat het via een update verholpen kan worden. Google is op de hoogte van het probleem en heeft aangegeven dat er snel een fix voor het probleem komt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk