'Screenprotectors onthullen details uiterlijk Pixel 3 en Pixel 3 XL'

'Screenprotectors onthullen details uiterlijk Pixel 3 en Pixel 3 XL'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Pixel 3

Eind dit jaar hopen we de derde generatie van de Google Pixel en Google Pixel XL te zien en de aanloop naar die aankondigingen zullen weer heel veel foto's, afbeeldingen, hoesjes en andere accessoires de revue passeren. Vandaag zijn er twee screenprotectors opgedoken voor de vermoedelijke Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL.

Hieronder zie je de screenprotectors van wat de Pixel 3 en Pixel 3 XL zou moeten zijn. Opvallend is dat deze screenprotectors suggereren dat de 3 XL een notch krijgen en de Pixel 3 niet. Daarbij is de notch behoorlijk groot in vergelijking tot andere toestellen met deze scherminkeping. Dat wil zeggen dat hij behoorlijk ver naar beneden gepositioneerd is waardoor de statusbalk ook mee zou moeten groeien. Of dat zo mooi is? Ook zijn er weer de dubbele front speakers te zien. Dit maakt dat de rand onderaan het toestel, net als bij de Pixel 2 XL, behoorlijk dik is.

De Pixel 3 ziet er in verhouding wellicht wat 'symmetrischer' uit. De randen boven en onder zijn van gelijke grootte en er zijn ook twee speakers te zien.

Screenprotector vermoedelijke Pixel 3 en Pixel 3 XL

Beide screenprotectors tonen grote uitsparingen voor de mogelijke camera's en sensoren en het lijkt er op dat beide twee front camera's krijgen. De kleine uitsparing zou voor nabijheidssensoren et cetera zijn.

Uiteraard is er nog helemaal niks met zekerheid te zeggen over het design van de Pixel 3. Deze screenprotectors kunnen prototypes zijn misschien wel helemaal niet gebaseerd op de nieuwe smartphones van Google. We zien wel een combinatie van het design van de Pixel 2-serie in combinatie met de notch en dat zou heel goed werkelijkheid kunnen worden. Hoe dan ook, het geeft ons reden om te speculeren over hoe de smartphones eruit zouden komen te zien. Wat vinden jullie van deze screenprotectors en het design van de vermeende Pixel 3?

Via: Android Police

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk