Google Pixel 3 Lite: camerafoto's en specificaties opgedoken

Google Pixel 3 Lite: camerafoto's en specificaties opgedoken

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Camera Pixel 3 Lite

Volgens een eerder bericht heeft de telefoon dezelfde 12MP camera aan de achterzijde en 8MP camera aan de voorzijde als de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL. Hoewel we nog niet weten hoe waarachtig dit is, bevatten de op de blog gepubliceerde foto's veel details. Helaas bevatte de publicatie geen foto's van dezelfde scènes gemaakt met de standaardversie van de Pixel 3, waardoor we de twee camera's niet direct kunnen vergelijken. Hoewel Rozetked een link naar Pixel 3-foto's gaf, werden deze op een andere dag genomen toen het weer veel feller was. Deze hebben we dus ook niet meegenomen in dit artikel.

Pixel 3 Lite foto's

Vermeende foto van Pixel 3 Lite

De blog bevat een foto die gemaakt is met de portretmodus van de telefoon. De afbeelding ziet er goed uit wat betreft kleur en scherpte en heeft een natuurlijk uitziend bokeh-effect. De foto is echter gemaakt van fruit, dus het laat ons niet duidelijk zien hoe de camera zal omgaan met gedetailleerdere vormen zoals haar. Het is doorgaans een lastigere uitdaging voor smartphones om dit goed te verwerken met het bokeh-effect.

Pixel 3 Lite foto

Er zijn geen foto's gemaakt met andere Pixel 3-cameramodi, zoals de geprezen Night Sight-modus. Sterker nog, er zijn überhaupt geen foto’s gemaakt bij echt weinig licht, waardoor het erg lastig is om de kwaliteit van de camera echt goed te peilen. Voor de meeste smartphones is het immers geen probleem om met helder daglicht mooie plaatjes te schieten.

Specificaties

Naast het feit dat hij dezelfde camera als de Pixel 3 zou krijgen, zegt deze bron ook dat de Pixel 3 Lite een Snapdragon 670-processor, 4 GB RAM, 32 GB interne opslag, een 2,915 mAh-batterij en een hoofdtelefoonaansluiting zal hebben. Daarnaast zou Google met de Pixel 3 Lite afzien van de veel te grote notch. De telefoon zou daarnaast ook gemaakt zijn van plastic in plaats van het glasontwerp van de Pixel 3.

Pixel 3 Lite

Vermeende Pixel 3 Lite

Tot slot claimt de Russische blog dat de telefoon tussen de 400 en 500 dollar (omgerekend 351 en 438 euro) zal kosten en dat Google hem in de eerste helft van 2019 zal aankondigen. Hoewel dit alles slechts speculatie lijkt te zijn, is het gerucht waarschijnlijk wel de moeite waard om serieus te nemen. Rozetked had namelijk ook al een review van de Pixel 3 XL gepubliceerd een dag voor de lancering van het toestel op het Made by Google-event.

Via: Rozetked

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk