Dit zijn de vernieuwde lampen en armaturen van Philips Hue

Dit zijn de vernieuwde lampen en armaturen van Philips Hue

Philips Hue Centris

Philips Hue Centris is de nieuwe serie plafondlampen met LED-spots. Deze lampen zijn ervoor gemaakt om in elke situatie de ideale sfeer te creëren. Dat doet de Centris door functionele verlichting als sfeerverlichting te combineren. Je kan de plafondverlichting dus gebruiken om de hele ruimte te verlichten of via de instelbare en richtbare spots een bepaalde hoek in de ruimte uit te lichten.

> Vier varianten (wit of zwart) variërend van 279,99 euro - 449,99 euro - vanaf eind juni beschikbaar

Philips Hue Centris

Philips Hue Lightstrip Plus

Het lichtstrip van Philips Hue krijgt een opvolger, de Philips Hue Lightstrip Plus. Ook deze lichtstrip kun je verlengen of inkorten, met als u voordeel dat je de afgeknipte stukken kunt hergebruiken. Het is ook mogelijk om de ene lichtstrip aan de andere te bevestigen met de bijgeleverde connector.

De Philips Hue Lightstrip Plus beschikt ook over Bluetooth waardoor hij makkelijk te installeren en te gebruiken is, zelfs voor de mensen die nog niet vertrouwd zijn met het Philips Hue-systeem of (nog) geen Bridge hebben.

> 79,99 euro voor 2m (stekker, driver, elektronica e.d.) en 24,99 euro voor 1m (verlengstuk) - vanaf half juni beschikbaar

Philips Hue Bloom

De Philips Hue Bloom heeft ook een upgrade gekregen. Deze tafellamp toont nu rijkere kleuren en een verbetering voor het witte licht dat nu wordt opgevoerd tot 500 lumen en zo een consistente ervaring te bieden met de rest van het Hue-gamma. De nieuwe Bloom kan ook sterk worden gedimd (minimum niveau onder 1%), zodat het ook als nachtlampje kan worden gebruikt.

De Philips Hue Bloom beschikt ook over Bluetooth en kan net als de verbeterde lichstrip makkelijk geïnstalleerd worden.

> Twee varianten (wit of zwart) voor 79,99 - vanaf half juni beschikbaar

Philips Hue Bloom

Philips Hue White standaardlamp met E27-fitting 

De nieuwe White standaardlamp met E27-fitting heeft volgens Signify een zeer hoge lichtopbrengst van 1600 lumen. Het gaat om een krachtige, warmwitte, dimbare LED-lamp die zeer geschikt is als functionele verlichting in ruimtes waar veel licht nodig is, zoals bijvoorbeeld de werkkamer, garage of hal.

> 24,99 euro - vanaf half juni beschikbaar

Philips Hue White standaardlamp

Om slimme verlichting nog toegankelijker te maken en te zorgen voor een eenvoudige manier om met licht de sfeer te bepalen, introduceert Signify ook het vernieuwde Bluetooth-geschikte Philips Hue White Ambiance verlichtingsassortiment, waaronder verschillende spots, plafond- en wandlampen, hanglampen, tafellampen en panneellampen.

Lees meer over:
Philips Philips Hue

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties