Philips Hue: ook lampen met kleine E14-fitting

Philips Hue: ook lampen met kleine E14-fitting

Philips Hue met kleine E14-fitting

Gebruikers vragen er al jaren om en het is dan ook vreemd dat het zo lang heeft moeten duren. Maar het is zover, Philips heeft de nieuwe Hue met E14-fitting officieel aangekondigd. Deze zal beschikbaar zijn als 'White' en 'Color', vergelijkbaar met de reeds bestaande modellen.

Tot dusver moesten gebruikers die een kleine fitting hadden, gebruik maken van allerlei adapters of verloop-fittingen. Alhoewel de Philips Hue-lampen dan wel werkten, was het geen ideale oplossing. Dit zorgde ervoor dat de lampen veel groter werden dan de lampen die nu aangekondigd zijn met een kleine fitting.

De Color Ambiance-lampen van Hue kunnen 16 miljoen kleuren tonen en ze hebben een kaarsachtige vorm. Hierdoor passen ze ook beter in de smallere armaturen. De maximale lichtopbrengst van deze lamp is 470 lumen, dit is vergelijkbaar met een gloeilamp van 40 watt. Het bereik van de kleurtemperatuur van deze lamp is 2200 K tot 6500 K.

Hue-lampen kopen

De nieuwe kaarslamp met E14-fitting zal vanaf eind april in Nederland leverbaar zijn. De adviesprijs voor de kleurenversie bedraagt 59,95 euro en de witte variant gaat voor 34,95 euro over de toonbank. Deze prijzen zijn vergelijkbaar met de andere lampen in het assortiment van Philips Hue.

Veel Hue-gebruikers zijn blij met deze nieuwe aankondiging en kunnen de lampen in huis nu mogelijk flink uitbreiden. Gebruik jij Philips Hue-lampen? Of andere 'slimme' lampen? Laat het weten in de comments!

Via: iCulture

Lees meer over:
Philips

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties