OxygenOS 11 Beta 2 voor OnePlus 8 beschikbaar: dit is nieuw

OxygenOS 11 Beta 2 voor OnePlus 8 beschikbaar: dit is nieuw

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OxygenOS 11 Beta 2

Android 11 is deze maand voorgesteld door Google, en uiteraard zijn het als eerste Pixels die de stabiele versie krijgen. Andere merken moeten de update eerst optimaliseren voor hun telefoons en softwareschil. OnePlus is één van die merken die nu volop werkt aan de stabiele update, maar gebruikers kunnen al wel aan de slag met een open bèta voor de OnePlus 8-reeks, waaraan alle gebruikers kunnen deelnemen.

De OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro hebben nu de tweede bèta-update gekregen en die voegt naast een reeks bug-fixes ook de Canvas-feature toe. Het gaat om een nieuwe achtergrond en uiterlijk voor het always-on-scherm. Canvas laat je een foto selecteren, herkent dan automatisch de contouren van een beeld en zet de foto om naar een wireframe. Het resultaat is een energiezuinige achtergrond voor het AMOLED-scherm van de telefoon, die je ook voor het always-on-scherm kan gebruiken. Zo blijft de foto de hele tijd in beeld. Je vindt Canvas tussen je achtergronden.

OxygenOS 11 Beta 2 voor OnePlus 8 beschikbaar: dit is nieuw

Fouten verholpen

Naast de toevoeging van Canvas komt Oneplus nog met een paar oplossingen voor problemen met bèta 1. In bepaalde omstandigheden verdwenen bijvoorbeeld de cijfers in de timer, en waren er problemen met widgets en de Google Assistent. Je kan de volledige changelog van de update bekijken op het OnePlus Forum. Gebruikte je al de eerste bètaversie van OxygenOS 11 op de OnePlus 8 of Pro-versie? Dan krijg je een update neer de nieuwe versie. Als je de bèta nog niet gebruikte dan kan je de tweede versie flashen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk