Nederlandse handleiding Samsung Galaxy Note 8 met Oreo beschikbaar

Nederlandse handleiding Samsung Galaxy Note 8 met Oreo beschikbaar

Android 8.0

Eigenaren van een Galaxy Note 8 hebben inmiddels een update gekregen naar Android 8.0 Oreo. Hierbij moet wel worden gemeld dat het gaat om branded toestellen van bijvoorbeeld T-Mobile of Vodafone. Toestellen die niet branded zijn, krijgen de update als het goed is deze week. Om je vast in te lezen in het nieuwe besturingssysteem is nu de Nederlandse versie van de handleiding online beschikbaar. Via deze link is de PDF in het Nederlands te downloaden. Gebruik je liever de Engelse variant, dan moet je deze PDF hebben. Het is wel opvallend dat er voor de Galaxy Note 8 vrij weinig is veranderd. De meeste features waren al actief in de Note 8.

De Samsung Galaxy Note 8 is al een tijdje beschikbaar en in onze review kun je lezen of het waard is om de telefoon nu nog aan te schaffen. Het toestel beschikt over een 6,3-inch AMOLED scherm. De motor achter dit toestel is een Exynos 8895 die wordt ondersteund door 6GB werkgeheugen. Toen de telefoon werd uitgebracht was Android 7.1 het besturingssysteem van de telefoon. Nu is dat dus Android 8.0.

Beschikbaarheid

In de tijd van de release ging de telefoon voor ongeveer 1000 euro over de toonbank. Nu betaal je nog 750 euro voor het toestel. Met zo’n prijs is het maar de vraag of het inmiddels niet beter is om net iets meer uit te geven en voor de nieuwe Samsung Galaxy S9 of S9+ te gaan. De opvolger van de Note 8, de Note 9, hult zichzelf op dit moment nog behoorlijk in mysterie. Wel weten we dat deze telefoon eerder uit moet komen vanwege tegenvallende verkopen van de S9.

Met dank aan lezer Henk!

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 8

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties