Opvouwbare Samsung-smartphone annex tablet in derde kwartaal verwacht

Opvouwbare Samsung-smartphone annex tablet in derde kwartaal verwacht

Opvouwbare smartphone/tablet

Er zijn gegevens naar buiten gekomen omtrent de productie van 100.000 stuks van een smartphone die uitvouwbaar is tot een tablet. De smartphone zou naar buiten gevouwen kunnen worden zodat het transformeert in een 7 inch-tablet. Deze techniek heeft veel weg van de patentaanvraag die Samsung in november vorig jaar heeft ingediend. Hier wordt een flexibel scharnier gebruikt dat gebogen kan worden.

Naar het schijnt, is Samsung eerst begonnen met de ontwikkeling van het naar binnen vouwen van een scherm, daarna is het naar buiten vouwen uitgebreid getest. Het lijkt er op dat de telefoon zowel aan de voorkant als aan de achterkant een scherm heeft dat als een boek open te vouwen is. Hoe dit dan uiteindelijk zal worden toegepast, is helaas nog niet bekend. Misschien lijkt de techniek eerder op het klepmechanisme dat bij clamshell-telefoons wordt toegepast. Daar zitten waarschijnlijk niet heel veel mensen op te wachten. Mooier zou het zijn als het toestel een scherm heeft dat afleesbaar aan de voor- en achterkant en vervolgens naar buiten gevouwen kan worden om bijvoorbeeld op een in dit geval 7 inch scherm een film te kijken. Daarna klap je het weer in zodat de smartphone in je broekzak past.

Lancering van een opvouwbaar Samsungtoestel

Samsung zou een soortgelijk toestel in het derde kwartaal willen gaan presenteren. Ook zien we dit jaar de Galaxy S8-devices en wordt er gesproken over de komst van een Samsung Galaxy Note 8. Het lijkt dus een druk jaar te gaan worden voor Samsung, want naast high-end devices zal de producent ook nog genoeg andere devices op de markt brengen.

Bron: SamMobile

Samsung Galaxy Fold
4380 mAh
7.3 inch - 1536 bij 2152 px
512 GB
Qualco SDM855 Snapdragon 855

Meer info

Samsung Galaxy Fold
4380 mAh
7.3 inch - 1536 bij 2152 px
512 GB
Qualco SDM855 Snapdragon 855

Meer info

Lees meer over:
Samsung

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties