Officieel: OPPO en T-Mobile starten samenwerking in Nederland

Officieel: OPPO en T-Mobile starten samenwerking in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OPPO in Nederland

Oppo is een van de laatste smartphone-merken die zich in de Benelux heeft gevestigd. In juli van 2018 lanceerde OPPO de eerste twee smartphones voor de Nederlandse markt, de OPPO R15 Pro en de OPPO A3, en eind 2018 kwamen daar de OPPO RX17 Pro en de OPPO RX17 Neo bij. Deze smartphones werden door een aantal webwinkels in Nederland verkocht. Nu gaat OPPO voor het eerst samenwerken met een Nederlandse telecomprovider zodat de smartphones ook in combinatie met een abonnement kunnen worden aangeschaft.

OPPO en T-Mobile 

De directe partnerschap met de Nederlandse telecompartner T-Mobile is voor OPPO de eerste stap in het samenbrengen van de gezamenlijke ambities op het gebied van onder andere technologie en 5G. Tijdens het Mobile World Congress maakte OPPO al bekend dat het werkt aan zijn eerste 5G-smartphone, waarbij gebruik zal worden gemaakt van de Snapdragon 855 met X50 5G-modem.

T-Mobile werkt daarnaast hard aan de voorbereidingen van de uitrol van 5G in 2020. T-Mobile wil namelijk als eerste Nederlandse provider een landelijk dekkend 5G-netwerk aanbieden. Dit jaar zal de stad Den Haag als eerste stad kunnen gaan testen met 5G en vanaf eind 2020 moet iedereen gebruik kunnen maken van het 5G-netwerk in de 700MHz-band.

“OPPO is een toonaangevend merk op de wereldwijde smartphonemarkt. Zij hebben laten zien dat ze willen groeien in de Europese markt en wij hebben vertrouwen in de ambities van het bedrijf. Nog een reden waarom wij als provider OPPO graag aan ons merk verbinden, is dat zij toestellen produceren die klaar zijn voor de komst van 5G. Dat sluit goed aan bij onze ambitie om volgend jaar 5G landelijk uit te rollen. Samen zorgen we ervoor dat zowel de toestellen als het netwerk klaar zijn voor 5G”, legt Onno Rip, Directeur Consumenten Sales & Terminals T-Mobile uit.

OPPO RX17 Pro

OPPO RX17 Pro

OPPO RX17 Pro bij T-Mobile

Het eerste resultaat van de samenwerking is de exclusieve toevoeging van de OPPO RX17 Pro aan het T-Mobile assortiment. De OPPO RX17 Pro beschikt over een 6,4 inch AMOLED-scherm (91.5% screen to body-ratio) met een 19:5:9-beeldschermverhouding en een resolutie van 2340 bij 1080 pixels. In het scherm is een waterdruppel-notch te zien, evenals een vingerafdrukscanner.

Er zijn maar liefst drie camera's aan de achterzijde te vinden. De primaire camera is een 12MP-camera (f/1.5-2.4, 1.4µm) met variabele diafragma. De overige twee cameralenzen zijn een 20MP-camera (f/2.6) en een Time-Of-Flightcamera (TOF) die diepte kan meten en ook 3D-foto’s kan nemen. Er wordt ook een focus gelegd op nachtfotografie De waterdruppel-notch bevat een 25MP (f/2.0)-selfiecamera.

Daarnaast is er OPPO's SuperVOOC-techniek in de RX17 Pro te vinden. Deze interessante technologie zorgt ervoor dat het toestel sneller opgeladen kan worden. Het duurt slechts 10 minuten om het toestel tot 40 procent op te laden en 40 minuten om de RX17 Pro volledig op te laden. De RX17 Pro heeft verder een Snapdragon 710 processor met 6GB RAM en 128GB opslaggeheugen.

> Onze review van de OPPO RX17 Pro

Deze OPPO RX17 Pro is beschikbaar in de kleuren Radient Mist (blauw/paars) en Emerald Green (groen) en heeft een adviesprijs van 599 euro. Je kan de OPPO RX17 Pro hier bij T-Mobile aanschaffen.

> OPPO RX17 Pro bij T-Mobile aanschaffen

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk