OPPO Reno met volledig randloos scherm en vier camera's gelekt in video

OPPO Reno met volledig randloos scherm en vier camera's gelekt in video

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OPPO Reno-reeks

OPPO komt binnenkort met een nieuwe productreeks genaamd Reno die smartphones moet leveren die vermoedelijk meer gericht zijn op jongeren. Eerder deze week raakte bekend dat er minstens twee Reno-toestellen op komst zijn waarvan één high-end die mogelijk een Snapdragon 855-chipset krijgt en een ander met een midrange Snapdragon 710.

De krachtigere variant zou voor het eerst ook OPPO's 10x Hybrid Zoom-technologie bevatten die voordien bekend was als 10x lossless zoom. OPPO maakte aan onze reactie bekend dat de de nieuwe term voor de technologie nu '10x Hybrid Zoom' is. Die term werd eerder al door Huawei gebruikt voor optische zoomprestaties die softwarematig verbeterd worden om het kwaliteitsverlies bij verder inzoomen te beperken. Huawei lanceerde onlangs ook de P30 Pro met 5x optische zoom en 10x hybrid zoom. We zijn alvast erg benieuwd om te zien hoe OPPO's Reno zal presteren in vergelijking met de SuperZoom-camera van die P30 Pro.

De gelekte video op Twitter van de OPPO Reno

Video gelekt

Nu is er voor het eerst ook bovenstaande video gelekt waarin een toestel uit de Reno-reeks te zien is. Tik op de afbeelding om de video af te spelen. In het fragment dat maar enkele seconden duurt, zien we het volledig randloze design waar in geruchten over gesproken werd. Daarnaast aanschouwen we voor het eerst ook de vier cameralenzen en bij een telefoon die duidelijke de zwarte variant voorstelt. Uit de video kunnen we ook nog niet afleiden op welke manier OPPO zijn randloos design heeft nagestreefd, door middel van een schuifsysteem als bij de OPPO Find X of misschien een pop-up camera die uit de behuizing verschijnt.

OPPO heeft al eerder bekend gemaakt dat de Reno-reeks naar Nederland komt. Toch zijn er nog veel vragen onbeantwoord waaronder de lanceringsdatum bij ons en de prijs van de toestellen. Kijk jij uit naar de Reno-telefoons en hun design in combinatie met 10x Hybrid Zoom? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk