OPPO Reno Ace wordt op 10 oktober gelanceerd met 65W-snellader

OPPO Reno Ace wordt op 10 oktober gelanceerd met 65W-snellader

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

OPPO Reno Ace

Eerder deze maand ontvingen wij al meldingen van een OPPO Reno Ace in onze mailadressen. Er waren toentertijd maar weinig details van het toestel bekend. Volgens geruchten krijgt de Ace een 90 Hz-scherm, vergelijkbaar met het AMOLED-paneel op de OnePlus 7 Pro. Intern zou de Reno Ace worden aangestuurd, door een Qualcomm-chipset uit de Snapdragon 700-serie. Geruchten wijzen echter een andere kant uit: het zou kunnen gaan om een high-end variant uit de Reno-serie. Geruchten wijzen dan ook, op een Snapdragon 855 Plus-chipset, al blijft het giswerk.

OPPO Reno Ace teaser

OPPO heeft alvast een teaser voor het evenement verstuurd

Gelukkig hoeven we niet al te lang meer te wachten op overige details van het toestel. Brian Shen, Vice President van de Global Marketing-afdeling, heeft namelijk een teaser naar buiten gebracht in afwachting van de officiële lancering van het toestel. Nu de teaser op straat ligt, is bekend dat OPPO de Ace op 10 oktober zal introduceren. Ook een ander detail is naar buiten gekomen: het toestel kan snelladen met 65W – dat is 15W sneller dan bij de OPPO RX17 Pro. De topman liet eerder doorschijnen, dat er een toestel zou verschijnen met een ‘4.000 mAh-batterij’, dat is zeer waarschijnlijk de Reno Ace...

Beschikbaarheid

OPPO brengt vrijwel al zijn high-end telefoons ook uit in Nederland – al zit er in veel gevallen wel een vertraging op de Europese introductie. Of we de Reno Ace uiteindelijk ook in Nederland aan kunnen raken, is vooralsnog onbekend. Als er een 5G-variant zal verschijnen, dan zullen wij deze helaas niet mogen verwelkomen. Door tegenstrijdigheid in de geruchten, waaronder de gebruikte chipset, is het van belang om deze geruchten vooralsnog met een stevig korreltje zout te nemen. Zit je te wachten op een nieuw toestel? Wat zijn je verwachtingen? Laat het ons weten in de reacties onder dit bericht.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk