OPPO komt met nieuwe Reno productlijn

OPPO komt met nieuwe Reno productlijn

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Update 12-03-19: OPPO Nederland heeft via Twitter laten weten dat Reno de naam van een nieuwe OPPO- smartphoneserie is, die binnenkort op de Nederlandse markt zal verschijnen.

OPPO Reno

Shen postte het bericht op het sociale netwerk Weibo en vermeldt daarbij expliciet dat het niet om een nieuw submerk gaat maar om een productlijn waarover op 10 april meer informatie volgt. Het is dus niet bekend of het om een nieuwe reeks smartphones gaat die, vanwege het kleurige logo, op jongeren is gericht of om iets geheel anders.

Er wordt wel gespeculeerd hierover. Redmi is sinds begin dit jaar ook een zelfstandig dochtermerk van Xiaomi en richt op de toestellen in het middensegment met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, net zoals Pocophone dat doet. Huawei focust met Honor op dezelfde doelgroep en OPPO bedient met de OnePlus-telefoons ook eenzelfde categorie.

OPPO Reno logo

Brian Shen geeft aan dat er op 10 april meer nieuws omtrent Reno bekend gemaakt wordt. Eerder heeft de OPPO-topman al een hint gegeven omver een smartphone met een Snapdragon 855, OPPO's 10x optische zoom en een 4065 mAh-accu. Wellicht gaat dit om dezelfde smartphone als de smartphone met 10x optische zoom waar OPPO tijdens het Mobile World Congress melding van deed.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk