OPPO Reno 6 lancering op 9 september, dit kan je verwachten

OPPO Reno 6 lancering op 9 september, dit kan je verwachten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OPPO heeft bekend gemaakt dat het op donderdag 9 september een nieuwe serie telefoons gaat onthullen. Het gaat om de OPPO Reno 6-serie en de fabrikant maakt alvast wat details bekend.

Lancering OPPO Reno 6-serie

De OPPO Reno 6-serie zal in Nederland en België vermoedelijk uit twee smartphones bestaan, zo blijkt uit de afbeelding die al op de OPPO-website te zien is. We gaan uit van de Reno 6 en de Reno 6 Pro. In India zijn eerder al in totaal vier telefoons in deze serie gelanceerd. OPPO zal de Reno 6-serie op donderdag 9 september om 10:30 uur aankondigen via een livestream die ook hier op Androidworld te volgen is.

OPPO Reno 6 lancering op 9 september, dit kan je verwachten OPPO Reno 6 lancering op 9 september, dit kan je verwachten

Specificaties

De OPPO Reno 6-serie ondersteunen het 5G-netwerk en beschikken over meerdere camera's. De Reno 6 heeft een 64 MP hoofdcamera met daarbij nog twee camera's, een 8 MP groothoekcamera en een 2 MP macrocamera. De Reno 6 Pro krijgt daar nog een 2 MP dieptecamera bij.

Beide hebben een 90 Hz AMOLED-scherm waarvan de grootte van elkaar afwijkt. De Reno 6 heeft een 6,43 inch scherm en de Pro een groter 6,55 inch exemplaar. OPPO heeft voor de benodigde kracht voor de MediaTek Dimensity 900 en Dimensity 1200 gekozen en de telefoons krijgen daarnaast een 4300 mAh en een 4500 mAh accu. Beide krijgen een 65 watt snellader in de doos. Daarnaast kan er voor beide gekozen worden tussen een variant met 8 GB RAM en 128 GB opslag of 12 GB RAM en 256 GB opslag.

Europese prijzen voor de OPPO Reno 6 en de OPPO Reno 6 Pro liggen vermoedelijk op 360 euro en 450 euro. We hopen uiteraard ook dat deze interessante case voor de Reno 6 naar Nederland en België komt. Wat denk jij van de nieuwe Reno 6-reeks? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

OPPO Reno 6

OPPO Reno 6

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk