OPPO Reno 10x Zoom ontvangt Android 11 in Nederland

OPPO Reno 10x Zoom ontvangt Android 11 in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De OPPO Reno 10x Zoom ontvangt nu de ColorOS 11-update in Nederland. Met deze versie van OPPO's softwareschil komen nieuwe functies van Android 11 naar de telefoon.

OPPO Reno 10x Zoom ontvangt Android 11

ColorOS 11 is een softwareschil van OPPO die gebaseerd is op Android 11 en werd in september vorig jaar aangekondigd. ColorOS 11 bevat de nieuwe mogelijkheden die Google aan Android 11 heeft toegevoegd, met daarbij een aantal nieuwe functies van OPPO zelf. Vorige maand maakte OPPO bekend welke telefoons in juni een update naar ColorOS11 kunnen verwachten en nu krijgen we Androidworldlezer Bernardo een tip dat de eerste telefoon aan de beurt is. Het gaat om de OPPO Reno 10x Zoom en die krijgt een OTA-update van 3.12 GB groot. De firmwareversie komt met de update te staan op CPH1919NV68_11_F.43.

Gerelateerde artikelen

Android 11-update voor de OPPO Reno 10x Zoom

Android 11-update voor de OPPO Reno 10x Zoom

OPPO heeft het in ColorOS 11 mogelijk gemaakt om heel veel zaken naar eigen wens aan te passen. De donkere modus van Android in ColorOS 11 is tevens uitgebreid met drie kleurenschema's, een Always On Display, Three-Finger Translate, Flexdrop en Super Power Saving-modus. De software komt ook met de Relax 2.0-app waarmee je kan genieten van rustgevende geluiden. Meer over de nieuwe mogelijkheden van ColorOS 11 vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Update downloaden

Heb je nog geen melding van de OTA-update gekregen? Dan kan je via Instellingen > Software-updates controleren of de update voor jouw OPPO-telefoon klaarstaat. We hebben OPPO Nederland gevraagd welke telefoons binnenkort aan de beurt zijn voor deze update. Zodra we meer weten, lees je dat uiteraard op Androidworld.

OPPO Reno 10x Zoom

OPPO Reno 10x Zoom

Bedankt voor de tip, Bernardo!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk