OPPO houdt persevenement op 14 december, dit kan je verwachten

OPPO houdt persevenement op 14 december, dit kan je verwachten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Op 14 december vindt OPPO INNO DAY plaats en dan zal het merk nieuwe producten aankondigen. We vertellen je alvast waar je de aankondigingen kan volgen.

Lancering OPPO INNO DAY

OPPO INNO DAY heeft als thema "Empowering a Better Future" en daarmee wil de Chinese fabrikant zich inzetten voor toegankelijkheid en inclusiviteit. Wat dat precies inhoudt, maakt OPPO niet bekend, maar de fabrikant laat wel weten dat 'nieuwe geavanceerde technologieën zullen worden geïntroduceerd'. Die nieuwe technologieën hebben vervolgens weer betrekking op entertainment, productiviteit, gezondheid en educatie.

Tijdens voorgaande OPPO INNO DAY's werden de OPPO 5G CPE als de OPPO Watch-serie werden onthuld. We zagen tijdens dit evenement ook een oprolbare concepttelefoon, de OPPO X 2021, en een vouwbare telefoon, de OPPO Find N. Vorig jaar zagen we de OPPO Air Glass en MariSilicon X voorbij komen. MariSilicon X is de naam van de NPU die OPPO geheel zelf ontworpen heeft, en de Air Glass is OPPO's eerste augmented reality-bril.

Gerelateerde artikelen

Lancering OPPO volgen

We kunnen dus van alles verwachten, en dat kan gaan over nieuwe telefoons tot nieuwe wearables. Je kan op woensdag 14 december vanaf 09:00 uur het online evenement volgen via de officiële website van OPPO. Ga jij de livestream volgen? Welke producten hoop je te zien? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

OPPO Find X5 kopen
OPPO Find X5 kopen
OPPO Find X5 kopen

OPPO Find X5 kopen

De OPPO Find X5 lijkt qua specificaties veel op de Find X3 Pro. Op een aantal kleine puntjes scoort het ene toestel echter beter dan het andere. Als je een nieuwere smartphone wil die uit de doos op Android 12 draait, nog sneller kan opladen en ook langer ondersteunt zal worden, ga dan voor deze OPPO Find X5. Met zijn Qualcomm 888-chipset is deze smartphone overigens net zo snel als de Find X3 Pro.

€ 699

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk