OPPO Find X5 ontvangt Android 13 update in Nederland

OPPO Find X5 ontvangt Android 13 update in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Android 13 rolt uit voor de OPPO Find X5 en de OPPO Find X5 Pro. OPPO is hiermee één van de eerste fabrikanten die deze nieuwe Androidversie uitrolt naar zijn telefoons.

OPPO en Android 13

Google heeft de stabiele versie van Android 13 op 15 augustus 2022 aangekondigd. Deze nieuwe Androidversie komt met allerlei nieuwe functies en verbeteringen. Zo is het Material You-ontwerp verder uitgebreid, krijgt de Bedtijdstand meer mogelijkheden en zijn er taalinstellingen per app toegevoegd. Je vindt hier alle nieuwe functies van Android 13.

Gerelateerde artikelen

Naast de verbeteringen van Google zal elke fabrikant een reeks eigen verbeteringen gaan toevoegen aan zijn softwareschil. Samsung is al van start gegaan met de uitrol van zijn softwareschil gebaseerd op Android 13 en nu volgt OPPO. Nu liet Androidworldlezer Mark ons vorige al weten dat zijn OPPO Find X5 de Android 13-update had ontvangen, maar dat bleek om een software-update te gaan die buiten Nederland beschikbaar was. Nu meldt OPPO aan Androidworld dat Nederland aan de beurt is.

De naam van OPPO's softwareschil is ColorOS 13 en die krijgt de nieuwe functies van Android 13 met een OPPO-sausje. Zo is er het zogenaamde Aquamorphic-ontwerp dat zorgt voor een vloeiende, levendige en inclusieve gebruikersinterface. In ColorOS 13 is voor het eerst de zogenaamde Dynamic Computing Engine te vinden. OPPO heeft deze technologie zelf ontwikkeld en ze moet ervoor zorgen dat de software soepeler loopt en stabieler is. Je vindt alle nieuwe functies van ColorOS 13 in dit artikel.

Koop hier de OPPO Find X5 Pro
Koop hier de OPPO Find X5 Pro
Koop hier de OPPO Find X5 Pro

Koop hier de OPPO Find X5 Pro

De OPPO Find X5 Pro is het krachtigste vlaggenschip uit de Find X5-serie. De Find X5 Pro pakt uit met een keramieken behuizing en hij zet sterk in op snelladen en nachtfotografie.

Vanaf 1299 euro

Winkelen op:

Welke OPPO-telefoons ontvangen de Android 13-update?

ColorOS 13 wordt vanaf nu uitgerold naar de OPPO Find X5 en Find X5 Pro. De update komt over-the-air op deze telefoons binnen. Je ziet dus vanzelf een melding in de notificatiebalk. Je kan ook alvast handmatig naar de update zoeken: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Krijg jij de update binnen op je OPPO Find X5 of OPPO Find X5 Pro? Laat het ons weten in de reacties. Heb je een andere OPPO-telefoon en ben je benieuwd of deze ook in aanmerking komt voor Android 13? Dit is OPPO's updateschema voor Android 13.

Bedankt Mark!

Bedankt Mark!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk