OPPO Find X3 Pro gelekt: renders tonen watervalscherm zonder knoppen

OPPO Find X3 Pro gelekt: renders tonen watervalscherm zonder knoppen

OPPO Find X3 Pro

De Reno-toestellen van OPPO vertegenwoordigen het middensegment en hoge middensegment, maar wie op zoek is naar de krachtigste vlaggenschepen van de fabrikant, moet kijken naar de Find X-reeks. OPPO bracht al een Find X2, Find X2 Pro en een voordeligere Neo-variant op de markt, en zowel de Pro-versie als de Neo konden ons goed smaken in de reviews.

Op dit moment kijkt OPPO al vooruit en achter de schermen werkt het merk aan zijn Find X3-reeks, dat ontdekte LetsGoDigital op basis van gelekte renders van de Find X3 Pro. We hoeven dit keer dus geen twee jaar te wachten op een opvolger zoals dat bij de eerste Find X wel het geval was. We ontdekken alvast dat de telefoon een erg strak design krijgt dat ietwat doet denken aan de Mate 30 Pro van Huawei.

Het toestel krijgt een groot watervalscherm met stevige, gebogen schermranden. Verder maakt OPPO net als Huawei een einde aan de fysieke knoppen, en naast de volumetoetsen verdwijnt ook de powerknop. De Find X3 Pro krijgt ook een selfiecamera onder het scherm, en dat is een technologie die we volgend jaar wel vaker zullen zien.

Creatief en innovatief

Voorlopig gaat het slechts om de eerste gelekte renders van de telefoon, en we achten nog op meer informatie alvorens we echt de eerste conclusies kunnen trekken over de opvolger van de Find X2 Pro. Zo'n ontwerp zonder knoppen en met gebogen randen zal zeker niet bij iedereen in de smaak vallen, maar anderzijds weten we dat OPPO ook wel creatief en innovatief uit de hoek durft te komen. Denk aan de haaienvin van de Reno-reeks of de afwerking van oranje vegan leather bij de Find X2 Pro. Wat denk jij van het randloze en knoploze ontwerp? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Oppo Find X3 Pro
4500 mAh
6,7 inch - 3216 x 1440 px
256 GB
Qualco Snapdragon 888

Meer info

Oppo Find X3 Pro
4500 mAh
6,7 inch - 3216 x 1440 px
256 GB
Qualco Snapdragon 888

Meer info

Lees meer over:
OPPO

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties