'OPPO Find X3-camera werkt als microscoop, dit weten we al'

'OPPO Find X3-camera werkt als microscoop, dit weten we al'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OPPO's volgende vlaggenschip krijgt een macrocamera die in feite als een microscoop moet werken met 25x zoom. We bespreken wat we al weten over de OPPO Find X3 .

OPPO Find X3-camera

De geruchtenverspreider Digital Chat Station brengt in een bericht op Chinese sociale media informatie naar buiten over de Find X3 van OPPO. Dat is OPPO's nieuwe premium-telefoon, en de opvolger van de Find X2.

De telefoon wordt uitgerust met een speciale 3 MP macrocamera waarmee hij 25x zoom krijgt. De telefoon moet daarmee werken als een soort van microscoop, en hij kan zo artistieke foto's maken. OPPO gebruikt daarvoor een speciale OFILM-lensmodule die het beeld nog meer kan vergroten en een flitser die als een ring om de lens zit.

'OPPO Find X3-camera werkt als microscoop, dit weten we al'

Verder is er nog een 50 MP hoofdcamera, dat is een Sony IMX766-sensor. Die wordt ook bijgestaan door een 13 MP camera die zorgt voor 2x optische zoom. Mogelijk is de periscoopcamera met meer optische zoom opnieuw bestemd voor de Pro-versie van deze telefoon. Verder gaat OPPO ook de kleuren van foto's beter verwerken met 10bit beeldverwerking.

Scherm en prestaties

Wat het scherm betreft mogen we ons verwachten aan een 6,7 inch paneel met een QHD-resolutie van 3216 bij 1440 pixels. het paneel krijgt ook een 120 Hz-verversingssnelheid waarmee het animaties vloeiend kan weergeven.

De motor van de OPPO Find X3 is de Snapdragon 888, ofwel Qualcomms laatste high-end processor. De telefoon krijgt een 4500 mAh accu en werkt opnieuw met OPPO's 65 watt SuperVOOC-snellader. De telefoon kan ook met een vermogen van 30 watt draadloos opladen.

Gerelateerde artikelen

Eerder bracht LetsGoDigital al informatie naar buiten over de Pro-versie van deze telefoon. Die komt volgens geruchten met een watervalscherm en een knoploos design. Kijk jij uit naar de Find X3-reeks? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk