‘OPPO Find X3 Lite, Neo en X3 Pro worden op 11 maart gelanceerd’

‘OPPO Find X3 Lite, Neo en X3 Pro worden op 11 maart gelanceerd’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

OPPO zou flink uitpakken voor zijn Find X3-serie: de toestelreeks bestaat uit drie telefoons, met een prijs van tussen de 400 en 1.200 euro. Verwacht werd dat het toestel in maart de harten van consumenten zou gaan veroveren, een aankondiging van de lancering die door OPPO is gedeeld bevestigd deze eerdere geruchten.

OPPO Find X3-serie

Verwacht wordt dat OPPO op 11 maart de Find X3-serie zal onthullen. Een poster van OPPO die voor de lancering van de toestelreeks is ontwikkeld, bevestigd de eerdere vermoedens dat OPPO de Find X3-reeks in maart wilde lanceren. Wel gaat het hier om de Chinese lanceringsdata voor de Find X3 – de kans bestaat dat OPPO het toestel pas op een later moment in Europa op de markt brengt. Toch zal de Europese lancering naar verwachting niet lang op zich laten wachten.

‘OPPO Find X3 Lite, Neo en X3 Pro worden op 11 maart gelanceerd’

Wat de aanstaande toestellen betreft, verwachten geruchtenmakers dat de fabrikant zal uitpakken met drie toestellen: de OPPO Find X3 Lite, X3 Neo en het topmodel, de Find X3 Pro. Vermoedelijk is deze telefoon voorzien van de Snapdragon 888-chipset van Qualcomm, met 12 GB-werkgeheugen en 256 GB-opslaggeheugen. Verder krijgt de OPPO Find X3 Pro naar verwachting een 4.500 mAh batterij en biedt deze batterij ondersteuning voor 65 watt bedraad snelladen en 30 watt via een draadloze lader.

Gerelateerde artikelen

Het scherm van de Find X3 Pro zou een diagonale afmeting hebben van 6,67-inch en het paneel kan naar verwachting 10-bit kleuren weergeven met een 120 Hz-verversingsfrequentie. Achterop de X3 Pro vinden we twee ten slotte een viertal camerasensoren, te beginnen met twee 50 MP-sensoren: voor beide sensoren geldt dat het gaat om Sony IMX766-sensoren. Een van deze sensoren dient als hoofdcamera, terwijl de andere sensor als groothoekcamera zal fungeren. Tot slot zou de OPPO de Find X3 Pro hebben voorzien van een 13 MP-telefotosensor en een 3 MP-macrocamera.

Find X3 Lite en Neo

Met de Find X3 Lite en Neo zullen we in Europa vermoedelijk kennismaken met de Reno 5 Pro Plus 5G en de Reno 5 Pro 5G – toestellen die respectievelijk in december en in januari in China werden aangekondigd. Specificaties van deze telefoons zijn daarmee vermoedelijk al bekend: de Find X3 Lite maakt vermoedelijk gebruik van de Dimensity 1000-chipset van MediaTek, terwijl de X3 Neo gebruik zal maken van de duurdere Snapdragon 865-chipset van Qualcomm. Voor de Find X3 Lite pakt OPPO verder uit met 128 GB-opslag- en 8 GB-werkgeheugen.

Gerelateerde artikelen

Voor de OPPO Find X3 Neo zullen vermoedelijk twee opslagconfiguraties beschikbaar komen, met 8 GB en 12 GB-werkgeheugen, respectievelijk met 128 GB en 256 GB-opslaggeheugen. Hoewel er dus een aantal verschillen zijn tussen de Lite en Neo, delen ze mogelijk wel hetzelfde 6,55-inch AMOLED-scherm, met een Full HD+-resolutie (2.400 x 1.080 pixels) en een helderheid van 1.100 nits.

‘OPPO Find X3 Lite, Neo en X3 Pro worden op 11 maart gelanceerd’

De OPPO Reno 5 Pro 5G die eerder in China werd uitgebracht

Voor alle precieze details van de OPPO Reno 5 Pro 5G en de Reno 5 Pro+ 5G, die mogelijk als de Find X3 Lite en Neo gelanceerd worden in Europa, kun je de aankondigingsartikelen van beide telefoons nog eens nalopen. Neem de specificaties wel met enige korrels zout, omdat het niet bevestigd is dat de telefoons daadwerkelijk één-op-één worden overgenomen voor de Europese markt.

Lancering Find X3-serie

Wanneer OPPO van plan is om de Find X3-serie in Europa te lanceren, is nog niet bekend. Waar zit jij op te wachten met de OPPO Find X3-serie? Hoe duur hoop jij dat de toestellen zullen zijn in Europa? Laat het ons zeker weten in de reacties onderaan het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk