High-end Oppo X gaat Find-serie na 4 jaar in ere herstellen

High-end Oppo X gaat Find-serie na 4 jaar in ere herstellen

Oppo Find-serie

Wat was één van de eerste smartphones met een QHD-scherm? Juist, de Oppo Find 7. Dit toestel had een 2K-scherm. De Find 7 werd begin 2014 aangekondigd en zette een geheel nieuwe trend voor smarphones. Oppo is dan ook een grote fabrikant met veel middelen tot zijn beschikking. Niet voor niets behoort het bedrijf tot hetzelfde moederbedrijf als OnePlus.

Oppo en OnePlus werken nauw samen om de beste smartphones neer te zetten. Nu werd een tijdje terug al duidelijk dat Oppo weer naar Europa en specifiek naar Nederland zou komen. Dit zou een logische stap kunnen zijn om de mid-range markt aan te vallen. Echte high-end smartphones zouden wat onnodig zijn omdat OnePlus immers hier al goed bezig is.

Oppo Find X teaser

Toch lijkt dit laatste precies het geval te zijn. In een teaser die Oppo op Facebook heeft vrijgegeven geeft het aan dat er een Oppo Find X aankomt. Er wordt aangeraden om deze site in te gaten te houden. De URL verklapt al dat er een evenement gaat aankomen waarop de Find X zal worden aangekondigd. Dit zal volgens de site 'soon' zijn, zonder op details in te gaan.

Oppo Find X teaser

De laatste high-end smartphone van Oppo was de hierboven genoemde Find 7. Daarna richtte het bedrijf zich meer op goedkopere toestellen zoals de R15, die als basis diende voor de OnePlus 6. Het huidige toptoestel van Oppo is de R15 met een Snapdragon 660. Er zijn nog geen specificaties gelekt over de Find X. Enkel is er een tijdje terug een vermeende render gepubliceerd, met daarop drie camera's aan de achterkant.

Oppo Find X render

Zou de Find X wel eens als basis kunnen gaan dienen voor de OnePlus 6T? Wie weet, we houden het in ieder geval in de gaten!

Oppo Find X
3750 mAh
6.4 inch - 1080 x 2340 px
256 GB
Qualco SDM845 Snapdragon 845

Meer info

Oppo Find X
3750 mAh
6.4 inch - 1080 x 2340 px
256 GB
Qualco SDM845 Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
OPPO

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties