Oppo Find 7 krijgt hogeresolutiescherm met 2K-resolutie

Oppo Find 7 krijgt hogeresolutiescherm met 2K-resolutie

Oppo Find 7

De Oppo Find 7 zal de opvolger van de succesvolle en stijlvolle Oppo Find 5 worden en volgens de geplaatste afbeelding beschikken over een 2K-scherm. Afgelopen jaar is het full HD-scherm op smartphones de standaard geworden en 2K zou de volgende stap zijn in de schermenrace. Op de afbeelding is de Oppo Find 5 te zien, met hierbij het gegeven dat deze over een 1080p-scherm beschikt. Daarononder zien we de Oppo 7, waarbij 2K vermeld wordt. Dit in combinatie met de hashtag #AlwaysImprove laat nog weinig aan de verbeelding over: de Oppo Find 7 zal beschikken over een 2K-scherm.

De OPPO Find 5 heeft een 5 inch-scherm, maar de OPPO Find 7 zal geen 7 inch-scherm krijgen: de voorloper van de OPPO Find 5 had als versienummer '3', met een 4 inch-scherm. Welke resolutie het toestel precies zal hebben is nog onbekend. Vermoedelijk gaat het om een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een resolutie die we steeds vaker tegenkomen bij geruchten en nieuws over smartphones. Deze resolutie wordt ook wel WQHD genoemd.

Beschikbaarheid

Wanneer de Oppo Find 7 officieel beschikbaar zal zijn, is niet bekend, maar de CES in Las Vegas die begin januari zal plaatsvinden is een mooi moment voor een aankondiging.

Lees meer over:
OPPO

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties