OPPO's 125 watt-snellader laadt een telefoon op in 20 minuten

OPPO's 125 watt-snellader laadt een telefoon op in 20 minuten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OPPO snelladers

OPPO heeft een nieuwe reeks snelladers aangekondigd. De reeks bestaat uit een 125 watt snellader, een draadloze 65 watt AirVOOC lader, een compacte draagbare 50 watt mini SuperVOOC snellader en een 110 watt mini snellader. OPPO’s 125 watt snellaadtechnologie valt het meest op in deze reeks en is volgens OPPO een technologische doorbraak op het gebied van snelladen voor de smartphone-industrie.

OPPO snelladers

OPPO SuperVOOC 125 watt-snellaadtechnologie

OPPO's SuperVOOC-snellaadtechnologie kunnen we beschouwen tot de beste in de smartphone-industrie. OPPO lanceerde in 2018 een 50 watt snellader die vorig jaar werd opgewaardeerd toe een 65 watt oplader. Deze 65 watt-oplader kan een telefoon met een 4000 mAh-accu in 38 minuten tijd volledig opladen. De OPPO Find X2 Pro is met deze snellaadtechniek uitgerust en uit onze review is gebleken dat OPPO zijn belofte met 37 minuten 23 seconden ook daadwerkelijk waarmaakt.

Nu is dat nog niet snel genoeg volgens OPPO en vandaag lanceert de fabrikant zijn snellaadtechnologie die werkt met 125 watt. Een telefoon met een 4000 mAh-batterij kan hiermee in 20 minuten volledig opgeladen worden. In 5 minuten wordt de telefoon tot wel 41% opgeladen.

De 125 watt-snellaadtechnologie werkt met eerdere SuperVOOC- en VOOC-snellaadproducten van OPPO en ondersteunt het ook reguliere protocollen, waaronder 65 watt PD en 125 watt PPS.

125 flash charge

Draadloze 65 watt AirVOOC snellader

OPPO lanceert tevens een draadloze snellader die ondersteuning biedt voor snelladen met 65 watt. Deze draadloze 65 watt AirVOOC-snellader is in staat om een 4000 mAh-batterij in 30 minuten volledig op te laden. De draadloze snellader is compatibel met de Qi-standaard. De voorloper van deze draadloze lader is nog een stuk trager en kan dezelfde telefoon in 'maar' 73 minuten opladen.

Draadloze 65 watt AirVOOC snellader

Compacte snelladers

Tenslotte kondigt OPPO twee compacte snelladers aan, 's werelds kleinste en dunste 50 watt mini SuperVOOC-lader en een 110 watt mini snellader. De 50 watt mini SuperVOOC-lader heeft het formaat van een visitekaarthouder met een dikte van slechts 1,05 cm. Het apparaatje weegt maar 60 gram. Je stopt hem dus makkelijk even in je jaszak als je onderweg bent naar je werk.

De 50W mini SuperVOOC-lader werkt met VOOC-protocollen en ondersteunt tevens de 27W PD en 50W PPS standaarden. Je kan met deze compacte lader verschillende apparaten opladen, waaronder smartphones en laptops.

OPPO 50W mini SuperVOOC-snellader

De 110 watt mini snellader van OPPO bouwt hierop voort maar dan met extra kracht. Dit apparaatje heeft de afmetingen van een reguliere 18 watt-oplader.

110W flash charger

OPPO 110W mini snellader

Beschikbaarheid

OPPO heeft nog geen details bekend gemaakt over prijzen en beschikbaarheid. Wel liet het bedrijf doorschemeren dat de producten klaar zijn om verkocht te worden. Het wachten is dus op de eerste OPPO-telefoons die met 125 watt-snellader verkocht zullen worden.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk