Officieel: OnePus 10T heeft 150W oplader, 4.800 mAh accu

Officieel: OnePus 10T heeft 150W oplader, 4.800 mAh accu

OnePlus heeft belangrijke informatie bekend gemaakt over de accu en oplader van de OnePlus 10T. De telefoon heeft een 4.800 mAh accu, die kan opladen met een krachtige 150W snellader. In 19 minuten is de telefoon volledig opgeladen.

OnePlus 10T-oplader

Het zat er al aan te komen als we eerdere geruchten mochten geloven, maar nu is het ook officieel. De OnePlus 10T krijgt een veel krachtigere oplader vergeleken met de Pro-versie. De 80W snellader wordt omgeruild voor een 150W SuperVOOC-snellader, dat raakt bekend uit een video die OnePlus deelt op Twitter. In het filmpje zijn de ingenieurs aan het woord die werken aan de OnePlus 10T.

De 150W snellader is niets nieuws, want OPPO stelde de technologie in februari voor aan het grote publiek. Naast het feit dat de OnePlus 10T in 19 minuten is opgeladen, blijft de accu ook langer meegaan dankzij de Battery Health Engine (BHE). Die repareert elektroden waardoor dat een accu 1.600 oplaadcycli krijgt in plaats van de industriestandaard van 800 cycli. Een accu kan met andere woorden tweemaal zo lang meegaan. Dat is een belangrijk voordeel, want een versleten accu is voor heel wat smartphonegebruikers de reden om een nieuwe telefoon aan te schaffen.

Geen alert slider of Hasselblad-camera

Toch kreeg de OnePlus 10T ook al kritiek van fans, omdat het Chinese merk ook compromissen heeft gemaakt. De smartphone werkt zonder de bekende alert slider waarmee je snel het geluid van meldingen beheert. Anderzijds is OnePlus dit keer ook geen samenwerking aangegaan met het cameramerk Hasselblad. OnePlus geeft hier een verklaring voor deze beslissingen. We kunnen daaruit afleiden dat het merk de prijs van de OnePlus 10T wil drukken, en het flagship zal vermoedelijk goedkoper zijn dan de OnePlus 10 Pro.

Wat wel al zeker is, is dat OnePlus alles over zijn 10T onthult op woensdag 3 augustus. Wat zijn jouw verwachtingen bij dit toestel? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over OnePlus
OnePlus 10T
Qualcomm Snapdrzgon 8+ Gen1

Meer info

Lees meer over:
OnePlus OnePlus 10T

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties