Nieuwe OnePlus Z-render toont de drie camera's op de achterkant

Nieuwe OnePlus Z-render toont de drie camera's op de achterkant

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus Z

Vorig jaar ontkende OnePlus tegen Androidworld ten stelligste dat het interesse heeft in midrange-telefoons, maar vandaag een jaar later krijgen we volop renders te zien van de OnePlus Z. Dat is een aankomende telefoon uit het middensegment die eerder lekte met als naam 'OnePlus 8 Lite'. We krijgen opnieuw een render te zien van de telefoon die gedeeld werd door het Chinese MyDrivers.

Op de afbeelding krijgen we de achterkant te zien van de telefoon met een verticale camera-opstelling die uit drie lenzen bestaat. Wat opvalt, is dat de render sterk lijkt op de beelden die eerder door OnLeaks werden gedeeld, en dat zorgt ervoor dat we nu meer zekerheid hebben over hoe het ontwerp van de telefoon er zal uitzien. We krijgen dit keer alleen niet het scherm van de telefoon te zien, en volgens OnLeaks was dat een paneel met kleine inkeping in het midden, vergelijkbaar met de Note 10-reeks van Samsung.

Beelden van de telefoon

Wat weten we al?

Verder is er nog niet veel bekend over de specificaties van OnePlus-goedkopere telefoon. Het toestel zou een 90 Hz-scherm krijgen, want OnePlus maakte al bekend dat het enkel nog zijn zogenaamde 'Fluid Displays' wil gebruiken. Wat de chipset betreft, zou OnePlus kiezen voor een MediaTek Dimenisity 1000-processor die ook ondersteuning biedt voor 5G. De telefoon zal ook werken met een 30 watt Warp Charge 30-oplader en de telefoon krijgt een 4000 mAh accu.

Het Chinese bedrijf gaat de OnePlus 8, OnePlus 8 Pro en de OnePlus Z voorstellen op 14 april De OnePlus Z zal volgens de geruchten 450 euro kosten. Wat denk jij van deze voordeligere OnePlus-telefoon? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk