OnePlus: "We gaan een spannende week tegemoet"

OnePlus: "We gaan een spannende week tegemoet"

OnePlus-teasers

Toen niemand OnePlus kende werd het bedrijf beroemd (en berucht) om hun vele teasers die werden vrijgegeven in de aanloop naar de presentatie van de OnePlus One. Guerillamarketing kreeg een heel nieuwe betekenis en de buzz die werd gecreëerd rondom het aankomende toestel en de nieuwe Chinese start-up bereikte grote hoogtes.

Het bedrijf wil mensen via het internet en mond-tot-mond-reclame bereiken en heeft geen budget voor grote marketingcampagnes of advertenties, alhoewel er inmiddels genoeg budget blijkt te zijn. Bij veel mensen kriebelt het, want de nieuwe OnePlus 3 wordt dit kwartaal nog gepresenteerd worden en aangezien dat nog maar zo'n vijf weken duurt is de vraag wanneer we dat nieuwe toestel gaan zien.

Teasers voor dat toestel hebben we nog steeds niet gezien, maar mede-oprichter van het bedrijf, Carl Pei, heeft vanmiddag verschillende tweets de wereld ingestuurd waarin hij het heeft over een spannende week en ook vraagt hij zich af wie in de "aankomende uren de beste hand-oog-coördinatie en F5-skills heeft". De buzz is weer begonnen en een deel van het internet vraagt zich af of we vandaag dan toch echt de OnePlus 3 zullen gaan zien.

Enkele dagen geleden vroeg hij zich al via Twitter af wie er uitkeek naar het terugkomen van het invite-systeem en ook tweette hij: 'This feels much better in the hand than the OnePlus One!'. Of we vandaag dan echt de OnePlus 3 gaan zien, of OnePlus een weggeefactie gaat houden of dat we straks in OnePlus-stijl DuckHunt kunnen spelen en iets kunnen winnen is ook een leuke gedachtegang. In de laatste tweet is ook een horloge te zien en dat kan weer wijzen op nog een paar uur wachten of komt het bedrijf met een heuse OnePlus-watch op de proppen? Wat denk jij?

Update 15:19: Inmiddels is bekend geworden dat het ging om de gratis VR-headset van OnePlus.

OnePlus 3
3000 mAh
5.5 inch - 1920x1080 px
32/64 GB
Qualco Snapdragon 820

Meer info

OnePlus 3
3000 mAh
5.5 inch - 1920x1080 px
32/64 GB
Qualco Snapdragon 820

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties