'OnePlus Watch uitgesteld voor onbepaalde duur, dit weten we'

'OnePlus Watch uitgesteld voor onbepaalde duur, dit weten we'

OnePlus Watch

Twee weken geleden schreven we hier op Androidworld over gelekte informatie rond de OnePlus Watch. OnePlus zou zijn allereerste smartwatch op de markt brengen, en hij deelt een aantal kenmerken met de OPPO Watch. Het horloge van OnePlus verschijnt wel met een rond design en zo neemt het dus meer afstand van het hoekige design dat we kennen van de Apple Watch.

Geruchten spraken over een lancering op 26 oktober, op dezelfde dag wanneer OnePlus zijn goedkopere telefoons zou lanceren: De OnePlus Nord N10 5G en de OnePlus Nord N100. Toch bleef het deze week stil rond de lancering van deze smartwatch.

OnePlus lanceerde ook al draadloze oortjes met de Buds en de goedkopere Buds Z

Uitgesteld

De bekende geruchtenverspreider Max J deelt nu op Voice meer details over de reden waarom we het horloge nog niet hebben gezien. Volgens de man is de lancering nu voor een onbepaalde duur uitgesteld, en er is ook geen precieze oorzaak voor bekend. Mogelijk is er nog een probleem met de productie of de software van de smartwatch waar OnePlus nog achter de schermen aan werkt.

[readmore articles="209955"]

De grote vraag blijft dus wanneer we de smartwatch dan wel mogen verwachten. Mogelijk verschijnt het alsnog voor de kerstshopping in december, maar een andere optie is dat hij pas begin volgend jaar getoond wordt samen met de OnePlus 9. Volgens geruchten zou die telefoon vroeger op de markt komen dan verwacht, en dat zou dus al in april het geval zijn. Meer details over het slimme horloge krijgen we vooralsnog niet.

Kijk jij uit naar OnePlus' eerste smartwatch? Laat het ons weten in de reacties ondereen dit artikel. Lees ook ons interview met de Nederlander Léandro Tijink die mee heeft gewerkt aan OxygenOS 11.

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer