Volgende OnePlus-telefoon met 5G wordt eind 2019 aangekondigd

Volgende OnePlus-telefoon met 5G wordt eind 2019 aangekondigd

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus 5G

Dat meldde Pete Lau in een interview met de Financial Times. Het is nog niet bekend hoe deze 5G-telefoon gaat heten en of het een compleet nieuw model is of een variant van de dit jaar aangekondigde OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. Als het om een variant gaat, dan zou de OnePlus 7T of OnePlus 7T Pro mogelijke kandidaten kunnen zijn. Lau gaf ook nog enkele hints over de komst van twee modellen, een 4G- en een 5G-telefoon.

Het T-model van de OnePlus wordt vermoedelijk uitgerust met de verbeterde Snapdragon 855 Plus van Qualcomm, een krachtigere camera, de laatste versie van OxygenOS gebaseerd op Android Q en wellicht ook ondersteuning voor 5G.

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro

[tds=7072]

De nieuwe 5G-telefoon zal vooralsnog niet onze kant op komen aangezien dit netwerk in Nederland nog niet beschikbaar is. Verschillende providers zijn er wel al mee aan het testen en het kabinet heeft ook een voorlopig wetsvoorstel ingediend waarmee de aanleg van 5G-zendmasten in Nederland ruim baan krijgt. Dit wetsvoorstel wil supersnel internet straks overal mogelijk maken door op elke straathoek 5G-masten plaatsen. T-Mobile hoopt in 2020 zijn landelijk dekkend 5G-netwerk klaar te hebben. Lau voorziet ook dat het nieuwe 5G-netwerk vanaf 2020 gangbaar wordt.

Release

OnePlus kondigt altijd twee keer per jaar nieuwe telefoons aan, in het begin en aan het einde van het jaar. Als we kijken naar het verleden, dan kunnen we halverwege weer nieuwe OnePlus-telefoons verwachten.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk