OnePlus kiest voor T-Mobile als eerste Nederlandse telecompartner

OnePlus kiest voor T-Mobile als eerste Nederlandse telecompartner

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus en T-Mobile

De OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro die op 14 mei worden onthuld zullen dit voorjaar ook via T-Mobile worden aangeboden. Volgens OnePlus is dit een belangrijke stap aangezien het bedrijf nog niet eerder een samenwerking aanging met een Nederlandse operator.

Met de nieuwe samenwerking wil OnePlus toegankelijker worden voor het Nederlandse publiek. De samenwerking met T-Mobile is de eerste in Europa. Het merk sloot eerder in de Verenigde Staten al een exclusieve deal met T-Mobile US voor de OnePlus 6T.

Partnerschap

Volgens Onno Rip, directeur Consumentensales bij T-Mobile, hebben veel OnePlus-gebruikers al gekozen voor het mobiele netwerk van T-Mobile. Voor die klanten is deze samenwerking dus ook heel logisch. Carl Pei, Co-founder OnePlus, voegt daar aan toe:“We zijn verheugd met T-Mobile als onze eerste telecompartner in Nederland. Deze gerenommeerde operator biedt een state-of-the-art mobiele netwerk en wij premium toestellen. Samen brengen wij de best mogelijke combinatie van smartphone en netwerkprestatie naar de Nederlandse markt. Voor OnePlus is het partnerschap een grote stap in het nog toegankelijker maken van onze producten voor de Nederlandse markt”.

OnePlus heeft onder andere gekozen voor T-Mobile vanwege de kwaliteit van het mobiel netwerk van deze provider. In april stelde het Duitse onderzoekslab P3 vast dat T-Mobile volgens hen het beste netwerk van Nederland heeft.

OnePlus in Nederland

Bijna een jaar geleden betrad OnePlus officieel de Nederlandse markt en sinds 2018 heeft het bedrijf ook een kantoor in Amsterdam. Sindsdien zag het bedrijf een verdubbeling in het verkoopvolume en in haar hechte OnePlus Community. OnePlus-telefoons waren tot nu te koop via de de eigen website van OnePlus of Belsimpel. Nu wordt hier dus de telecomprovider T-Mobile aan toegevoegd.

Eerder dit jaar maakten concurrent OPPO en T-Mobile tevens een samenwerking op de Nederlandse telecommarkt bekend. T-Mobile kon hierdoor de OPPO RX17 Pro aan het assortiment toevoegen.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk