OnePlus streamt sneeuwballengevecht met 5G-robots live vanaf 21:00 uur

OnePlus streamt sneeuwballengevecht met 5G-robots live vanaf 21:00 uur

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

5G-robots OnePlus

Als jij een manier moest bedenken om de 5G-technologie van je bedrijf in de verf te zetten, dan denk je als eerste natuurlijk aan een live en interactief sneeuwballengevecht in Lapland waarbij je robots via 5G van over hele wereld kan aansturen.

OnePlus laat zijn fans robots bedienen met 5G-telefoons zodat ze sneeuwballen met een snelheid van 193 kilometer per uur kunnen werpen naar andere robots die door fans worden bediend. Zo krijg je twee teams die elkaar live op YouTube bestoken met sneeuw en de bedoeling is om minder geraakt te worden dan je tegenstanders. Spelletjes worden gespeeld in korte sessies van een paar minuten en telkens komen nieuwe OnePlus-fans aan de beurt. Als je wil deelnemen aan deze Snowbots Battle, dan moet je deze pagina bezoeken met een 5G-telefoon en je moet ook aanmelden met een OnePlus-account.

Volg de livestream

Je kan natuurlijk ook gewoon live toekijken en daarvoor kan je terecht vanaf 21:00 uur in onderstaande YouTube-video. Eerst zullen de 'Snowbots' een sneeuwballengevecht houden met mensen alvorens het uiteindelijke spel met fans begint. Kan je niet kijken om 21:00 uur? Niet getreurd, want de snowbots blijven maar liefst 70 uur aan een stuk voor de camera sneeuwballen gooien met een snelheid van 193 kilometer per uur.

Het is niet toevallig dat OnePlus nu zijn 5G-technologie in de schijnwerpers wil zetten met de Snowbot Battle, want volgens de geruchten zullen de nieuwe OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro-vlaggenschepen worden volgende maand onthuld. Het is daarbij een zekerheid dat die met 5G verschijnen, omdat ze gebruikmaken van de Snapdragon 865-chipset die met een 5G-modem van Qualcomm komt.

Ga jij een sneeuwballetje gooien? Ga jij dit jaar voor een telefoon met 5G? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk