'Dit is de adviesprijs van de OnePlus 7 Pro in Europa'

'Dit is de adviesprijs van de OnePlus 7 Pro in Europa'

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Prijzen

De 8 GB / 256 GB-configuratie van de OnePlus 7 Pro zal 749 euro kosten. Dat meldt Android Central op basis van een betrouwbare bron. Er komt mogelijk ook een model met 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte die over de toonbank lijkt te gaan voor maar liefst 819 euro. Er zal een klein prijsverschil zijn tussen verschillende markten in Europa, maar de prijzen van 749 euro en 819 euro zijn erg accurate indicaties voor wat OnePlus ervoor wil vragen.

Er komt ook een basisversie met 6 GB RAM en 128 GB aan opslagruimte van de OnePlus 7 Pro, maar we kunnen tot nog toe niet de prijsbepaling van dat specifieke model vaststellen. Op basis van het prijsverschil tussen de 8 GB- en 12 GB-variant, lijkt het mogelijk dat de 6 GB-versie wordt gelanceerd voor om en nabij de 700 euro. Dit is echter niets meer dan speculatie.

Gelekte renders van de onePlus 7

Verandering

De prijs is 200 euro hoger dan die van de 6T, dus het zal interessant zijn om te zien welke functies OnePlus introduceert om de OnePlus 7 Pro voldoende te onderscheiden. OnePlus stond altijd bekend als een bedrijf dat vlaggenschepen op de markt bracht voor een lager bedrag dan bijvoorbeeld Samsung, maar door dergelijke prijzen te vragen, lijkt het erop dat OnePlus zijn identiteit aan het verliezen is. Het is nu de vraag in hoeverre de harde kern van OnePlus bereid is om deze prijsverhoging te accepteren en in welke mate OnePlus nieuwe klanten trekt.

OnePlus-apparaten bieden altijd veel waar voor hun geld, maar de camera's waren nooit helemaal vergelijkbaar met die van Google, Huawei en Samsung. Dat zal met de OnePlus 7 Pro echt moeten veranderen om het apparaat te laten slagen. Binnen dit prijssegment krijgt OnePlus namelijk te maken met vlaggenschepen als de Samsung Galaxy S10 en de Huawei P30.

Gelekte renders van de onePlus 7

We zullen ongetwijfeld de komende weken veel meer over de OnePlus 7 Pro te weten komen en dit natuurlijk met jullie delen. Wat vinden jullie van de vermoedelijke adviesprijzen van 749 euro en 819 euro?

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk