OnePlus Pad officieel: alles over de eerste tablet van OnePlus

OnePlus Pad officieel: alles over de eerste tablet van OnePlus

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Met de OnePlus ¨Pad heeft het merk zijn allereerste tablet aangekondigd. Het apparaat heeft high-end specificaties, waaronder een krachtige chipset en een 144Hz-scherm. Het apparaat is binnenkort bij ons te koop, maar de prijs is voorlopig nog niet bekend.

OnePlus Pad

De OnePlus-tablet heeft een licht gebogen schermrand en een screen-to-body ratio van 88 procent. Het scherm is verpakt in een uniforme metalen behuizing van aluminiumlegering, gegraveerd met OnePlus' Star Orbit-graveertechnologie. De Pad is ontworpen voor allround entertainment met het 11,61inch-scherm met Dolby Vision ondersteuning. OnePlus beweert dat de tablet erg geschikt is voor gaming dankzij de hoge verversingssnelheid van 144Hz.

De OnePlus Pad wordt verder aangedreven door de nieuwe Dimensity 9000: een chipset met een kloksnelheid van 3,05 Ghz. Hij wordt geleverd met maximaal 12GB RAM. Dankzij de 9510mAh-batterij kan je volgens het merk 14,5 uur video’s kijken. Via zijn 67W SUPERVOOC-oplader is hij helemaal opgeladen in 80 minuten. Een andere handigheid is dat hij automatisch via je de mobiele data van je telefoon kan verbinden, maar dan via zijn wifi-functie.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

OnePlus Pad officieel: alles over de eerste tablet van OnePlus

Slim geluid en accessoires

De speakers van de tablet passen de klank aan op basis van de oriëntatie waarin de OnePlus Pad wordt gebruikt. OnePlus' omni-geluidsveldtechnologie kan zelf de schermrichting identificeren en automatisch schakelen tussen linker en rechter audiokanalen. Bij de OnePlus Pad krijg je twee accessoires: de OnePlus Stylo-stylus en het OnePlus Magnetic Keyboard.

De geruchten over de OnePlus Pad bestonden al lang. Het nieuws over de tablet circuleert sinds 2021, maar in januari van 2023 volgden de nieuwberichten elkaar snel op. OnePlus zou opnieuw werken aan een tablet. We kregen daarna een veelzeggende teaser en nu maakt OnePlus het ook bekend op zijn blog: op 7 februari onthult het zijn eerste tablet.

OnePlus Pad kopen

De OnePlus Pad zal bij ons te koop zijn, maar de prijs en lanceringsdatum worden pas in de loop van de komende maanden bekend gemaakt. Het apparaat zal verschijnen in de kleur Halo Green.

De populairste artikelen over tablets

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk