OnePlus One: persrenders en screenshots gelekt

OnePlus One: persrenders en screenshots gelekt

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

OnePlus One

De OnePlus One is een veelbesproken toestel, mede door de topspecificaties zoals bijvoorbeeld de Snapdragon 801-chipset en 5,5 inch full HD-scherm, maar ook de bijbehorende prijs is interessant. De OnePlus One zal in Nederland en België verkocht worden voor minder dan € 350. De makers van de OnePlus One (ex-Oppo) weten de wereld goed bezig te houden met het naar buiten brengen van allerlei teasers en hints. We zagen nog niet eerder daadwerkelijke foto's of persrenders naar buiten komen, maar daar is nu verandering in gekomen. Onderstaand een aantal foto's van de OnePlus One inclusief verwijderbare backcovers.

Opvallend is de USB-kabel, hier is zowel een microUSB als een lightning-aansluiting (Apple) op terug te vinden. Foto's gemaakt met de OnePlus One zijn hier terug te vinden. Ook werd er bekend dat het toestel foto's van 50 megapixel kan maken, dit wordt gedaan door vier foto's van 13 megapixel samen te voegen, net als we dat gezien hebben bij de Oppo Find 7.

CyanogenMod 11S

De OnePlus One zal op CyanogenMod draaien, een bekende custom ROM voor het Android-systeem. Het uiterlijk van CyanogenMod lijkt erg op standaard-Android, maar voor de OnePlus One zijn er aanpassingen gedaan. Onderstaand is het resultaat aldus de bron en geeft een indruk van CyanogenMod 11S, zoals de versie op de OnePlus One zal gaan heten. Interessant is dat via het systeem de capacitieve knoppen uitgezet kunnen worden om deze te vervangen door on-screen-knoppen (wat is het verschil).

Met on-screen-knoppen

Via AndroidAuthority & OnePlus-forum

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk