OnePlus Nord ontvangt stabiele Android 11-update en OxygenOS 11

OnePlus Nord ontvangt stabiele Android 11-update en OxygenOS 11

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus rolt momenteel Android 11 uit naar zijn middenklasser: de OnePlus Nord. Het bedrijf hield al twee maanden lang een Open Beta waarin de software werd getest door gebruikers.

OnePlus Nord Android 11

De Nord is klaar voor de stabiele update van Android 11 en de OxygenOS 11-schil. Begin januari startte OnePlus een Open Beta met als doel om fouten uit de software te halen samen met de community. Die testperiode zit er nu op, en op zijn forum maakt het merk bekend dat de stabiele versie wordt uitgerold naar de Nord.

De update neemt 87 MB in beslag en komt met ene hele reeks nieuwigheden. Allereerst zijn er de verbeteringen die komen met Googles Android 11-update, en daarover kan je hier en hier meer lezen. Verder deelt ook OnePlus op zijn forum met een lijst van verbeteringen, en die hebben we eerder al gezien bij de OnePlus 8T die met Android 11 uit de doos kwam.

OnePlus Nord ontvangt stabiele Android 11-update en OxygenOS 11

OxygenOS 11-functies

OnePlus komt met twee nieuwe designs voor het ambient display. Insight Clock geeft meer inzicht over je telefoongebruik en hoe vaak je je apparaat ontgrendelt. Daarnaast is er de Canvas-klok die je een eigen afbeelding laat omzetten tot een ambient display. OnePlus voegt de donkere modus verder toe aan de snelle instellingen en de telefoon en zijn apps kreeg een heel nieuw design. Het merk gaf daarbij ook een nieuw ontwerp aan de Shelf.

Gerelateerde artikelen

Als je een OnePlus Nord hebt dan zou je in de komende tijd de OxygenOS 11-update moeten ontvangen, en de update wordt zoals altijd gefaseerd uitgerold. Wie met de bèta aan de slag ging, krijgt ook gewoon een update naar de stabiele versie. Heb jij OxygenOS11 al op jouw telefoon? Want vind je van de nieuwigheden? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Bedankt, Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk