OnePlus Nord lancering: zo volg je de AR-presentatie

OnePlus Nord lancering: zo volg je de AR-presentatie

OnePlus Nord-lancering volgen

De OnePlus Nord wordt vanmiddag onthuld tijdens een augmented reality (AR)-presentatie. Op deze manier wil OnePlus de Nord niet alleen op bijzondere wijze onthullen, maar laat daarnaast gebruikers het product veilig vanuit hun eigen huis ervaren. Je kan de lancering ook via een livestream volgen.

OnePlus Nord lancering

AR-presentatie volgen

Om de AR-presentatie te kunnen volgen, heb je een aantal zaken nodig:

Allereerst open je vandaag om 16.00 uur de Nord Launch-app. Een goede internetverbinding is een vereiste. Een koptelefoon mogelijk ook zodat je je huisgenoten niet lastig valt. Daarna volg je de instructies op het scherm om de AR-ervaring te starten en de lancering te volgen.

Om de Nord via augmented reality te bekijken, heb je een plat oppervlak nodig om het apparaat te kunnen scannen. Voor extra mogelijkheden zoals het maken van foto's en video's van het live-evenement, heb je een QR-code op een fysieke uitnodiging nodig. Als je deze fysieke uitnodiging niet hebt, kun je onderstaande QR-code inscannen.

OnePlus Nord AR-presentatie

Er is ook een livestream

Heb je geen AR-telefoon of wil je gewoon de livestream volgen? Dan kun je vanmiddag op deze site terecht. Via deze site kun je de livestream ook volgen. Kijk je uit naar de OnePlus Nord en ga je de AR-presentatie of livestream volgen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

OnePlus Nord
4115 mAh
6.44 inch - 1080 x 2400 px
128/256 GB
Qualco SDM765 Snapdragon 765G

Meer info

Nord Launch
OnePlus zal de OnePlus Nord op 21 juli zal aankondigen tijdens een AR-smartphonelancering. De OnePlus Nord AR-introductie is te volgen via deze app. ..

Meer info

OnePlus Nord
4115 mAh
6.44 inch - 1080 x 2400 px
128/256 GB
Qualco SDM765 Snapdragon 765G

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties