OnePlus Nord CE 5G in volle glorie te zien in promovideo

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De OnePlus Nord CE wordt morgen officieel aangekondigd, maar we hoeven niet zo lang te wachten om te zien wat er precies gaat komen. Evan Blass deelde via Twitter alvast een promotievideo van de telefoon en onthulde tevens een paar belangrijke specificaties voorafgaand aan de aankondiging.

OnePlus Nord CE 5G promovideo

De video duurt ongeveer 90 seconden, maar deelt behoorlijk wat informatie over hoe de Nord CE eruit zal zien, samen met een aantal mogelijkheden. Zo zal OnePlus de Nord CE voorzien van een 4.500mAh-batterij die via de Warp Charge 30T-snellaadtechnologie van het bedrijf kan worden opgeladen.

We zien in de video tevens de Snapdragon 750-processor. Deze processor werd in september vorig jaar gelanceerd en moet 5G voor iets voordeligere telefoons mogelijk maken, maar dan zonder aan snelheid in te boeten. Daarnaast is er een 3.5mm koptelefoonaansluiting in de video te zien, evenals een drievoudige cameramodule met een 64 MP hoofdcamera. De OnePlus Nord CE is verder 7.9 mm dik (of dun) en beschikt over een always-on-scherm met een 90 Hz verversingssnelheid. Aan het einde is de Nord CE te zien in drie kleuren, zwart, wit en blauwgroen.

OnePlus gaat de telefoon op 10 juni om 16.00 uur aankondigen en Androidworld zal jullie uiteraard op de hoogte houden.

Wat vind jij van de OnePlus Nord CE 5G? Is het een telefoon die je aan zou willen schaffen, of wacht je daarvoor eerst op de prijs van de CE? Laat het weten in de reacties onderaan het artikel.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk