'OnePlus Nord 2 krijgt speciale Pac-Man Edition'

'OnePlus Nord 2 krijgt speciale Pac-Man Edition'

OnePlus heeft plannen met zijn Nord 2 en Pac-Man. Alles wijst erop dat het merk een Pac-Man Edition wil uitbrengen van zijn midrange smartphone. Daarvoor zijn onder meer aanwijzingen ontdekt in de code van verschillende OnePlus-apps.

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition

OnePlus heeft plannen om de Nord 2 te lanceren in een Pac-Man-thema. Maandag onthulde XDA Developers een hele reeks aanwijzingen in de laatste software van OnePlus-telefoons en ondertussen wijst de geruchtenverspreider Max Jambor ons ook in die richting met een tweet.

Allereerst beginnen we met de ontdekkingen in de code van OnePlus-apps. Er is een speciaal vergrendelscherm en always on-scherm in het thema van de bekende gamereeks gelekt. Verder weten we ook dat er een configuratie bestaat waarbij de Pac-Man-app een plaatsje krijgt in de OnePlus-map op het startscherm van OxygenOS. OnePlus gaat zelfs zo ver dat er Pac-Man-animaties in de instellingen komen.

via GIPHY

OnePlus en speciale edities

Het is niet de eerste keer dat OnePlus speciale edities van zijn smartphones uitbrengt. Een bekend voorbeeld is de OnePlus 7T Pro MacLaren-editie, maar de twee bedrijven hebben de samenwerking inmiddels stopgezet. Vorig jaar sloeg het Chinese merk de handen in elkaar met gameontwikkelaar CD Projekt Red voor een Cyberpunk 2077-editie van de OnePlus 8T. Het is dus niet de eerste keer dat OnePlus een telefoon onderdompelt in het thema van een game.

Al wil het bestaat van een Pac-Man Edition van de Nord 2 daarmee nog niet zeggen dat de telefoon ook bij ons zal verschijnen. De McLaren-edities zijn twee jaar lang in Nederland en België uitgebracht, maar de Cyberpunk 2077-telefoon is enkel in OnePlus' thuisland China uitgebracht.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over OnePlus? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

OnePlus Nord 2 5G
4.500 mAh
128 / 256 GB
MediaTek Dimensity 1200-AI

Meer info

Lees meer over:
OnePlus OnePlus Nord 2 5G

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer