'OnePlus Nord 3 krijgt krachtige 150W oplader' [Update]

'OnePlus Nord 3 krijgt krachtige 150W oplader' [Update]

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus heeft plannen voor een smartphone uit het hoge middensegment die sterk inzet op snelladen. Volgens geruchten werkt de telefoon met een 150W snellader. De laatste informatie wijst richting de OnePlus Nord 3 als mogelijke telefoon die deze oplader krijgt.

*Update 01/03/2022: Uit insider-informatie binnen OnePlus blijkt dat de Nord 3 de telefoon zal zijn die met de 150W snellader verschijnt. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

OnePlus-telefoon met 150W oplader

OnePlus heeft in China zijn OnePlus 10 Pro-telefoon aangekondigd, maar hoewel we nog steeds wachten op een lancering van dat vlaggenschip in internationale markten, kijkt het merk alvast vooruit. De Chinese geruchtenverspreider Digital Chat Station verklaart nu dat OnePlus werkt aan een smartphone met specificaties uit het hoge middensegment en opvallend krachtige snellaadprestaties.

De nog onbekende OnePlus-telefoon zal werken met een 150W snellader en heeft een 4.500 mAh accu. De smartphone komt met een nog onaangekondigde MediaTek-processor, de Dimensity 8100. Het gaat volgens gelekt informatie om een chipset voor telefoons uit het hoge middensegment en hij heeft een kloksnelheid van 2,85GHz.

We weten ook al meer over het scherm, want OnePlus gaat aan de slag met een 6,7 inch paneel, dat is dezelfde grootte als bij de OnePlus 10 Pro. het scherm heeft een Full HD-resolutie en een 120Hz verversingssnelheid. Het is opvallend dat deze telefoon verschijnt met ene kwalitatieve hoofdcamera: de Sony IMX766. Het is dezelfde sensor die ook OPPO gebruikt in de Find X5 Pro.

Beeld van de OnePlus 10 Pro

Beeld van de OnePlus 10 Pro

De OnePlus Nord 3?

Volgens geruchten zal het waarschijnlijk de OnePlus Nord 3 zijn die al eerste een 150W snellader krijgt. Die informatie wist Android Central te verkrijgen van insiders bij OnePlus. De Nord 3 zou sterk gelijken op de Realme GT Neo 3, een telefoon die ook met zo'n 150W snellader op de markt komt.

Zowel OnePlus als Realme gebruiken een nieuwe snellaadtechnologie die OPPO maandag heeft voorgesteld. De 150W SuperVOOC-oplader heeft voor het eerst een batterijbeschermende technologie aan boord. Slijtage aan de accu wordt zowel tijdens het opladen als tijdens het gebruik van de telefoon sterk beperkt, dat stelde OPPO deze week.

Toch is het opvallend dat de OnePlus Nord 3 straks krachtigere snellaadprestaties krijgt vergeleken met de 120W oplader uit de OnePlus 10 Pro. De Nord 3 verschijnt mogelijk in het tweede kwartaal van 2022. Wat denk jij van de gelekte specificaties? Spreekt een telefoon met deze kenmerken jou aan? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De populairste artikelen over OnePlus

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk