OnePlus houdt verrassingsevenement tijdens CES 2020

OnePlus houdt verrassingsevenement tijdens CES 2020

OnePlus en #CES2020

OnePlus is niet bepaald het soort merk dat je zou verwachten op een beurs zoals CES 2020. Tot een paar jaar terug, waren er met enige regelmaat smartphone-lanceringen op de beurs in Las Vegas. Er is (helaas) een verschuiving gaande; de focus verschuift immers naar huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines en televisies. Het is dan ook een opvallende zet van de fabrikant om begin volgend jaar een evenement in te plannen tijdens de grootste technologiebeurs wereldwijd. Bij de oplettende lezer verschuift de aandacht mogelijkerwijs naar de OnePlus TV, die het op de Indiase markt heeft gelanceerd.

OnePlus op CES 2020

OnePlus houdt een 'special event' tijdens CES 2020 in Las Vegas

Met de uitnodiging komen we nog geen stap verder. Pete Lau heeft de uitnodiging gedeeld, die onder Amerikaanse media verspreid wordt. In de uitnodiging, spreekt de Chinese fabrikant over een speciaal evenement tijdens de technologiebeurs. Wat daar precies onder valt, is nog niet duidelijk. Het zou kunnen gaan om een lancering van de OnePlus TV voor Westerse markten. Daarnaast verschenen er recent geruchten over een OnePlus-smartwatch. Tegelijkertijd werkt OnePlus mogelijk aan een drietal smartphones voor begin 2020 - de OnePlus 8 Lite, OnePlus 8 en als afsluiter de OnePlus 8 Pro.

OnePlus 8-series

Als OnePlus de volledige 8-serie tijdens CES 2020 op de markt brengt, dan volgt het wel erg snel op de lancering van de OnePlus 7T-serie. Waar OnePlus aan heeft gewerkt, is nog onduidelijk: het zou werkelijk om van alles kunnen gaan. Is OnePlus van plan om meer productsegmenten aan te boren, zoals Xiaomi de afgelopen jaren heeft laten zien? Alles is mogelijk. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat de fabrikant geen product gaat onthullen, maar enkel een nieuwe technologie introduceert, die op een later moment in smartphones terechtkomt. We houden de stappen van OnePlus in elk geval goed in de gaten. Wat denk jij dat OnePlus zal tonen tijdens CES? Laat het ons weten in de reacties onderaan het artikel.

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer