OnePlus kondigt op 4 december de OnePlus 12 aan

OnePlus kondigt op 4 december de OnePlus 12 aan

Laura Jenny

door Laura Jenny

Het nieuwe vlaggenschip van OnePlus wordt dit jaar nog aangekondigd. OnePlus heeft onthuld het toestel op 4 december in China wereldkundig te maken. Verwacht echter niet dat je nog voor 2024 met een nieuw vlaggenschip van het Chinese telefoonmerk in je zak loopt: naar verwachting komt het toestel pas na een paar maanden naar Nederland en België.

OnePlus 12-aankondiging

Dat zien we namelijk vaker bij OnePlus: de Chinezen krijgen de primeur en we moeten dan een paar maanden wachten voor wij met het toestel aan de slag kunnen. Nu hebben we onze handen toch nog vol aan de OnePlus Open, waarvan later deze week de review volgt, maar we weten dat veel lezers wel een toestel hebben met de bekende rode oplaadkabel. OnePlus kondigde overigens zelf op Weibo aan dat de aankondiging 4 december staat te gebeuren.

oneplus

Nieuwsgierig naar de OnePlus 12? Het apparaat verschijnt volgens geruchten met een 6,82 inch ltpo-oledscherm met een resolutie van 1440x3168 pixels. Het kan verversen op maximaal 120 Hertz. Vooral de piekhelderheid is indrukwekkend, want die is maar liefst 2600 cd/m2. Binnenin prijkt de nieuwste processor van Qualcomm, de Snapdragon 8 Gen 3, en je kunt op het toestel waarschijnlijk maximaal 24 GB verewachten aan werkgeheugen en 1TB aan opslaggeheugen.

Gerelateerde artikelen

Draadloos laden komt terug

De camera’s zijn waarschijnlijk voorzien van een nieuwe sensor die betere foto’s moet maken bij schemerlicht of andere situaties die niet enorm goed verlicht zijn. Er komt ook een 64-megapixellens op het toestel met 3 x optische zoom, die we kennen -mogelijk in een iets andere variant- van de OnePlus Open. De accu is 5400 mAh en je kunt hem razendsnel opladen op 100 Watt. Draadloos opladen schijnt terug te keren van weggeweest, en wel op 50 Watt.

Op 4 december weten we al die details zeker, want nu zijn ze nog gebaseerd op geruchten. OnePlus 12 wordt dan aangekondigd door OnePlus in China.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk